Header Ads

Váratlan legenda hívta ki Drew McIntyret a WWE Bajnoki Címért - videóval

2021 első RAW adása azért volt különleges, mert azt a WWE a Legendák Estéje elnevezéssel rendezte meg, olyan nagy bajnokokat láthattak a rajongók, mint Hulk Hogan vagy éppen Ric Flair.Miután Drew McIntyre legyőzte és megvédte a WWE Bajnoki Címet az este főmérkőzésében Keith Lee ellen, mikrofont ragadt, de megszólalt egy ismerős zene. Visszatért Goldberg, aki a tiszteletet hiányolta a skót WWE Bajnoktól, majd kihívta őt egy mérkőzésre a Royal Rumble gálán. Az összecsapás tétje a világbajnoki öv.
Miért volt furcsa Goldberg promója?

A PWInsider értesülései szerint eredetileg a Randy Orton kontra Jeff Hardy meccs zárta volna az adást, de a terveket átírtak, hogy a Goldberg-McIntyre face-off legyen a befejezés. Az adás azonban megcsúszott, így Drew McIntyre nem tudta elmondani a promóját, ami arról szólt volna, hogy miként áll azokhoz a legendákhoz, akik rámpán végig nézték a meccsét. Goldberg az el nem hangzó promóra reagált a szövegével, ami furcsán hangzott, hisz Drew nem szidta a legendákat, sőt együtt promózott Hulk Hogannel a show közepén. McIntyre szövegének elhagyása a WWE döntése volt.


Hogyan jött képbe ismét Goldberg?

A WWE vezetése szombaton döntött arról, hogy most hozza vissza Goldberget, miután rájöttek, hogy Drew McIntyrenek nem maradt valós kihívója a Royal Rumblere - értesült a Wrestling Observer. Goldbergnek a szerződése szerint egy évben csupán két meccsen kell birkóznia. Korábban a WWE azt tervezte, hogy Goldberg a Universal Bajnok Roman Reigns ellenfele lesz, nagy valószínűséggel a WrestleMania 37-en. Meglátjuk, hogy azokkal a tervekkel mi lesz.

Az 54 éves Goldberg a WWE Bajnoki Címet még soha nem nyerte meg, hiszen eddig a karrierje során WCW, Universal és Nehézsúlyú Világbajnok volt.

Szerintetek Goldberg elhódítja a WWE Bajnoki Címet?

(Forrás: WrestlingNews)

1 megjegyzés:

  1. Nem kellene , már bajnoknak lennie , már nagyon unalmas . Menjen innen a 2-3 perces meccseivel. Cena sokkal nagyobb bajnok mint ez az öreg macska jancsi és sokkal jobb előadó Cena mint ő.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.