Header Ads

Újraalakult a Club az AEW-ban - videók

Az AEW Világbajnoka Kenny Omega az Impact Wrestlingben már találkozott a Bullet Clubos haverjaival, akik szerdán megjelentek a Dynamite-on is.

Luke Gallows, Karl Anderson, Kenny Omega, Matt Jackson és Nick Jackson - (Fotó: All Elite Wrestling)

Kenny Omega az év első Dynamite adásán Rey Fénix ellen volt kénytelen megvédeni az AEW Világbajnoki Címet. A meccset érdemes lehet bármikor visszanézni, Omega tisztán nyert, de ami utána történt volt csak igazán érdekes.

Fénix társait azaz Penta El Zero M-t és PAC-et elintézték Eddie Kingstonék a backstageben, így nem tudtak a segítségére sietni. Jon Moxley végül megjött, hogy segítse Fénixet Omega támadásai után, de az ellenállása nem tartott sokáig. 

Karl Anderson és Luke Gallows, az Impact Tag Team Bajnokai jelentek meg, akik nem állnak szerződésben az All Elite Wrestlinggel. A Good Brothers Omegával kiegészülve elbánt Moxleyval és a roster összes tagjával, akik menteni próbáltak.

Megérkezett a Young Bucks is, akik végül nem segítettek Moxleynak, hanem csatlakoztak Omegáékhoz újra alapítva a Clubot. Kenny Omega az eredetileg a New Japan Pro-Wrestlingben megjelenő Bullet Club negyedik vezetője volt, de Gallows, Anderson, Matt és Nick Jackson is a csapat tagja volt. 

Egyébként az AEW jelenlegi rosteréből Cody és Brandi Rhodes, "Hangman" Adam Page és Frankie Kazarian voltak még a Club tagjai, de ők egyelőre még nem csatlakoztak.

A Bullet Club az NJPW-ban továbbra is aktív, így nem tudni, hogy az AEW-ban milyen nevet kapnak, a kommentátorok a The Band, azaz a "Banda" nevet illeték rájuk.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.