Header Ads

Triple H: Brock Lesnar azt csinálja, amit Brock Lesnar akar

Brock Lesnar szerződése a WrestleMania 36-ot követően lejárt és azóta nem is szerepelt a WWE-ben.

Triple H és Brock Lesnar több nagy meccset is megvívott a pályafutásuk során - (Fotó: WWE)

Brock Lesnar ajándéktárgyait a WWE levette az online webáruházából miután lejárt a pankrátor szerződése. A WWE-ben nyolcszoros világbajnok azóta sem írt alá új megállapodást, ennek ellenére folyamatosan szerepel a neve a sajtóban azokon a listákon, amelyeken a lehetséges visszatérőket emlegetik. A szervezet ügyvezető alelnökét Hindustan Times kérdezte a Fenevad lehetséges visszatéréséről. Triple H nem mondta meg konkrétan, hogy számíthatnak-e Lesnarra a WrestleMania 37-en, ami idén is egy két éjszakás rendezvény lesz.


Az egyik dolog, amit megtanultam róla az, hogy Brock Lesnar azt csinálja, amit Brock Lesnar akar. Senki sem győzheti meg arról, hogy másképpen kellene csinálnia a dolgokat. Szóval majd az idő megmondja. Ha ott akar lenni a WrestleManián, akkor ott lesz, ha nem akkor nem. Az egyetlen módja annak, hogy megtudd a választ az, hogy felhívod Brock Lesnart.


Egyelőre nem tudni, hogy a WWE tárgyal-e Brock Lesnarral egy új kontraktusról. Ezek a részletek általában nem jönnek ki addig, amíg Lesnar nem tesz egy váratlan megjelenést a WWE valamelyik műsorán.

A WWE 4 nagy meccsel tervez az idei WrestleManiára, de Brock Lesnar neve akkor még nem vetődött fel.

(Forrás: RingsideNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.