Header Ads

Top birkózók, akiket le kellene szerződtetnie az Impact Wrestlingnek

Tavaly év végén számos Impact Wrestlinges birkózó nem hosszabbította meg a lejáró szerződését a céggel, akiknek a helyére minél előbb igazolniuk kell elérhető tehetségeket a vezetőségnek. Az alábbi felsorolásban olyan birkózók szerepelnek, akik jelenleg nem állnak szerződésben egyetlen nagyobb szervezettel sem.

 Karam

Rohit Raju és Karam

Karam az Impact Wrestling korábbi X-Division bajnokának, Rohit Rajunak a Tag Team partnere Chicagóban, az AAW-ben. Csapatukat a "The Hustle and The Muscle" -nek hívják, és akár ezt az Impact Wrestlingnél is bemutathatnák azok után, hogy a The North és The Rascalz sem erősíti már a szervezet Tag Team részlegét.

Tre Lamar

 Alex Shelley tanítványai: Ben Carter, Tre Lamar és Lee Moriarty

Tre Lamar egy fiatal high-flyer, akinek kiemelkedő meccsei voltak a GCW-ben és a Warrior Wrestlingben. Lamart Alex Shelley hozta be tavaly az Impact Wrestlinghez, hogy részt vegyen a Super X Cup tornán. Lamarnak jó esélyei vannak, hogy kapjon egy szerződést a cégtől, főleg úgy, hogy a Rascalz csapat távozásával, három kiváló birkózót veszített az X-Division részleg. 

Blake Christian

Blake Christian bemutatkozott ezen a héten az Impact Wrestlingnél

Blake Christian a másik olyan fiatal high-flyer, akire az Impact Wrestlingnek szüksége lenne az X-Division részlegük felerősítéséhez. Christian megjárta már a Game Charger Wrestlinget, nemrég indult a NJPW Super Cup tornáján, valamint tavaly volt egy próbabirkózáson a WWE-nél is. Blake Christian ezen a héten még egyszer feltűnik majd a Genesis adásban, ahol részt fog venni a Super X Cup tornán.

Tony Gunn

Tony Gunn tavaly feltűnt az Impact Wrestling tehetségkutatójában

Tony Gunn már többször is jelezte a Twitter posztjaiban, hogy szívesen megküzdene az Impact Wrestling birkózóival, és tavaly részt vett a cég Gut Check tehetségkutatójában is. Tony legutóbb az Ohio Valley Wrestling nehézsúlyú bajnoki címét szerezte meg, amit tavaly december 5-én vesztett el Brian Pillman Jr. ellen.

Chris Dickinson

Chris Dickinson a független szervezetek egyik legmeghatározóbb alakja

Chris Dickinson abszolút az egyik legnagyobb tehetség jelenleg a független birkózók között. Chris-nek korábban lehetősége volt megküzdeni Jon Moxleyval, majd a pandémia előtt mérkőzést tervezett Minoru Suzukival, és valószínűleg ezt követően valamelyik nagyobb szervezet le is szerződtette volna. Chris hatalmas testalkata ellenére elképesztő dolgokra képes a ringben, így könnyen megállná a helyét az X-Division részlegben, vagy akár a világbajnoki cím közelében.

Authors of Pain (Akam és Rezar)

Az Authors of Pain tagjait is elkaszálta a WWE

Akam és Rezar az NXT korábbi csapatbajnokai voltak, és sok más tehetséghez hasonlóan őket is elpazarolták a WWE-ben. A csapat tagjai tavaly ősszel távoztak a WWE-től, így már bármikor aláírhatnak más szervezethez, akár az Impact Wrestling-hez, ahol nagy szükség lenne rájuk a Rascalz és a North hiánya miatt. Az Authors of Pain-hez hasonlóan Eric Young sem tudott sikereket elérni a WWE-ben miután felkerült az NXT-ből a fő rosterre, vele pedig a srácok korábban már dolgoztak együtt. Young mostanra szintén az Impact Wrestling rosterét erősíti, és azóta a világbajnoki címet is megszerezte.

James Storm

James Storm visszatért a Bound for Glory PPV-n

A TNA legendája, Cowboy James Storm tavaly kiváló formában felbukkant a Bound for Glory PPV-n az Impact Wrestlingnél. Miután tavasszal lejárt a szerződése az NWA-nél, a hírek szerint a Wrestlemania környékén a WWE-be igazolt volna, de a járvány miatt ez nem valósult meg. Storm meglepetésként tért vissza az IMPACT-hez a Bound for Glory 20 emberes Gauntlet mérkőzésén, majd a Turning Point adásban Chris Sabinnel közösen kiállt az XXXL formáció ellen. A szervezet korábbi világbajnoka látszólag remek formában van, ismert név, az emberek imádják, ezért mindenképp meg kellene őt győzni, hogy térjen vissza hosszabb időre a korábbi munkáltatójához.

Marty Scurll

Marty Scurll januártól már nem a RoH birkózója

Marty Scurll 2012-ben már dolgozott a TNA-nél, azonban a Ring of Honornál eltöltött öt éve alatt vált ismerté a birkózó világban. Marty a RoH mellett a NJPW-nél is letette a névjegyét az asztalra, ahol sikerült megszereznie az IWGP Junior Heavyweight Championship címet. Marty jó barátságot ápol a Young Bucksszal és Kenny Omegaval, így többször is szóba került már a neve az AEW-nél, de a debütálás mindig elmaradt. Marty idén januártól már nem tagja a Ring of Honor rosterének, így bármelyik nagyobb szervet leigazolhatja, akár az Impact Wrestling, ahol a párja, Deonna Purrazzo jelenleg a cég aktuális női bajnoka.

Kurt Angle 

Kurt Angle remek formában van egy esetleges visszatéréshez

Kurt Anglenek tavaly tavasszal kellett elhagynia a WWE-t, miután a vállalat leépítéseket hajtott végre a gazdasági helyzet miatt. Angle akkor producerként dolgozott a cégnél, majd nem sokkal a távozását követően felajánlottak neki egy menedzseri állást, amit nem fogadott el. Ezt követően az Impact Wrestling egy komoly ajánlattal megkereste a korábbi 4x-es világbajnokukat, és a tervek szerint Angle az októberi Bound for Glory gálán vissza is tért volna a szervezethez, de a felek között egy ponton megrekedtek a tárgyalások. A frissen posztolt képei alapján Kurt Angle remek formában van, és ha még nem zárta le a birkózói karrierjét, akkor az Impact Wrestlingnek, mindent el kell követnie, hogy vissza hozza még egy utolsó futásra a Hall of Famer birkózót.

Matt Cardona (Zack Ryder)

Matt Cardona csak egy rövid időre szerződött az AEW-hez

Matt Cardona szintén azon birkózók közé tartozott, akiket tavaly tavasszal elbocsátott a WWE. Cardona ezt követően kivárta a 90 napos tilalmi időszakot, majd júliusban megjelent az All Elite Wrestlingnél, igaz csak egy rövid megállapodást kötött a szervezettel. Miután lejárt az egyezség, Cardona elhagyta az AEW-t, és azóta nem írt alá egyetlen promócióhoz sem. Cardona jó viszonyt ápol Brian Myers-szel és Heath-tel, akik látszólag jól érzik magukat az Impact Wrestlingnél, így nem elképzelhetetlen, hogy feltűnjön az Impact Zone-ban.

Erick Redbeard (Rowan)

Erick Redbeard Rowan csak Brodie Lee tisztelete jeléül jelent meg az AEW-nél

Erick Rowannek is tavaly áprilisban bontotta fel a szerződését a WWE, ami után a korábbi 2x-es SmackDown csapatbajnok nem is nagyon vállalt fellépéseket. Rowan múlt év végén megjelent az AEW-nél egy estére, hogy tiszteletét fejezze ki a barátja, Brodie Lee felé, aki tavaly decemberben elhunyt. Rowant valószínű már korábban is leszerződtette volna az AEW, de valamiért sosem élt a lehetőséggel, emellett pedig a nevét többször szóba hozták az Impact Wrestlinggel is.

Ti kinek örülnétek az alábbi birkózók közül ha visszatérne, vagy debütálna az Impact Wrestlingnél?

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.