Header Ads

The Undertaker: A mai termék elpuhult

The Undertaker az egyik legjobban tisztelt pankrátor ebben a bizniszben, a pályafutása során rengeteg birkózóra volt pozitív hatással.

The Undertaker a RAW-n - (Fotó: WWE)

The Undertaker visszavonult a pankrációtól, így egyre több olyan szerepet vállal, ahol Mark Calawyként jelenik meg, bár ez már az utóbbi években is jellemző volt rá. A Phenom ezúttal Joe Rogan podcastjében vendégeskedett, ahol arról is kérdezték, hogy mennyire nézi ma a WWE-t. A Deadman erre azt mondta, hogy próbálja követni, de a nehezére esik. Ezt bővebben kifejtette, de lényegében szerinte teljesen megváltozott a biznisz, szerinte az egész elpuhult. Ezzel gyakorlatilag nem csak a WWE-t, hanem minden mást is kritizált és érveket hozott fel.

Talán sokakat fel fogok dühíteni ezzel, de hallaniuk kell, mert ez a helyzet. A fiatalok talán azt mondják, hogy megkeseredett vénember vagyok, de ez nem így van. Kiszolgáltam az időmet, és elsétáltam, amikor képes lettem rá. Szerintem a termék egy kicsit elpuhult. Van egy-két srác, akinek még maradt éle, de most a legtöbbekben túl sok a külcsín, és nincs mögötte tartalom. Közben pedig meg akarnak felelni mindenkinek. Néhányan a komikus szart tolják, mások meg hardcore stílust akarnak. Azt hiszem, az egyik legfontosabb tényező az, hogy többen egyszerre öregedtünk ki, és nem maradt elég veterán, hogy a fiatalokkal dolgozzon.

Ezután a mai morált is kritizálta.

Azok is túl sokan vannak, akiket lenyűgöz, hogy az interneten azt mondják róluk, hogy g*ci jók. Nos, hallgathattok rájuk, vagy hallgathattok azokra, akik már elértek valamit. Ez ellen nem tehettünk semmit, de a fiatal és az idős birkózók nem keveredtek eléggé. Amikor itt volt nekünk Stone Cold, a Rock, Triple H és Shawn Michaels, mi mind együtt dolgoztunk, jól kerestünk, és hoztuk is a pénzt. Aztán mind kiöregedtünk. Én sokáig húztam, de végül eltűntünk, és így a fiatalok csak a többi fiataltól tanultak, amitől a termék nagyon megváltozott. 

Undertaker ezután a mai közeget vette górcső alá.

Ma belépsz az öltözőbe és minden más. Emlékszem, amikor beléptem az első igazi öltözőbe, akkor a birkózók felénél kés vagy pisztoly volt a táskájában. Ma ha belépsz az öltözőbe, akkor ezek a srácok videojátékoznak és megvannak győződve arról, hogy kib*szott jól néznek ki. Úgy vélem. Nem is tudom hogy fogalmazzak, de a korábbi érákat kedveltem. Szerettem, amikor még a férfiak férfiak voltak.

Az első két idézet a Doktor fordítása, köszönjük neki. 

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.