Header Ads

Sasha Bankset választották 2020 legjobb birkózójának

Ahogyan minden évben ezúttal is megválasztotta az egyik független lap, a Sports Illustrated az év pankrátorát, vagy ahogy jobban tetszik birkózóját.

Sasha Banks 2020 utolsó pay-per-viewján is győzött - (Fotó: WWE)

A koronavírus-járvány ellenére a pankrációs világ nem állt le, hiszen azok a nagy szervezetek, amelyek rendelkeznek televíziós szerződéssel folytatták az adásaikat. Azok a kisebb promóciók kerültek nehéz helyzetbe, akik a kis műsoraikkal, a helyszíni nézőkből szereztek bevételeket, amely most nem lehetséges.

Sports Illustrated így megtudta választani az év tíz legjobb birkózóját, amely listán az elsőhelyre talán nagy meglepetésre Sasha Banks került, aki jelenleg a SmackDown regnáló Női Bajnoka.

10. Eddie Kingston (AEW)
9. Roman Reigns (WWE)
8. Kota Ibushi (NJPW)
7. Io Shirai (WWE)
6. Bayley (WWE)
5. Kenny Omega (AEW)
4. Tetsuya Naito (NJPW)
3. Drew McIntyre (WWE)
2. Jon Moxley (AEW)
1. Az Év Birkózója: Sasha Banks (WWE)

A listáról az alábbi birkózókat hagyta ki az SI, akinek esélyük lett volna felkerülni: Cody Rhodes (AEW), Asuka (WWE), Finn Balor (WWE), MJF (AEW), Keith Lee (WWE), Adam Cole (WWE), Shingo Takagi (NJPW), Minoru Suzuki (NJPW), Thunder Rosa (AEW), Go Shiozaki (Noah), Mayu Iwatani (Stardom), Hiromu Takahashi (NJPW), Jay White (NJPW), Kazuchika Okada (NJPW).

A WWE-ben Drew McIntyre lett az Év Szupersztárja, míg Sasha Banks az Év Női Szupersztárja, az Év Birkózójának Drew McIntyre-t választották.

(Forrás: Sports Illustrated)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.