Header Ads

Royal Rumble: Jön az Adam Pearce vs. Roman Reigns

Talán senki sem gondolta volna, hogy ezzel a párosítással készül a WWE az idei Royal Rumble gálára.

(Fotó: WWE)

A 2021-es Royal Rumble pay-per-viewn Roman Reignsnek a WWE egyik producere, Adam Pearce ellen kell megvédenie a Universal Bajnoki Címet.

Adam Pearce nem önszántából nyerte meg azt a Gauntlet mérkőzést a SmackDownon, amelynek győztese kihívhatta Roman Reignst a Universal Bajnoki Címért, hanem a bajnok a szabotázsának köszönhetően kapta meg ezt a nem mindennapi lehetőséget. 

A mérkőzésben Rey Mysterio, Sami Zayn, Shinsuke Nakamura, King Corbin, Daniel Bryan és Pearce kapott helyet. A meccsbe legutoljára Pearce lépett be a még állva maradt Shinsuke Nakamurával szemben, de Reigns és Jey Uso megtámadták a japánt, majd a producert is. Uso végül Pearcet ráfektette Nakamurára, a bíró pedig leszámolta a hármat.

Jelen állás szerint ezzel eldőlt, hogy Adam Pearce lesz Roman Reigns ellenfele a január 31-ei Royal Rumble gálán a világbajnoki címért. A bajnok bizonyára azt gondolja, hogy sétagalopp lesz megnyerni a meccset.

A 42 esztendős Adam Pearce egyébként maga is pankrátor volt, az NWA Nehézsúlyú Világbajnoki Címet ötször nyerte meg. A WWE-ben 2013 óta edző, 2014 óta pedig producer. Mint vezetőségi tag 2020 óta van képernyőn, korábban csak akkor láthattuk, amikor le kellett fogni valaki a balhézás közben.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.