Header Ads

IMPACT! 2021. január 9. - Genesis - Összefoglaló

A szombat esti Genesis adásban megrendezésre került a Super X Cup torna, Jordynne Grace megküzdött Jazz-zel, valamint Moose szembenézett Willie Mack-kel egy I Quit mérkőzésen.

A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá! 

Madison Rayne és Josh Mathews köszöntötte a nézőket a szombat esti Genesis adás elején, majd kezdetét is vette a Super X Cup torna.

Ace Austin vs Suicide – Super X-Cup Tournament 1st Round

A Super X Cup torna első küzdelmét Ace Austin és Suicide vívták egymással. Ace Austin-t elkísérte a ringhez Madman Fulton, aki a meccs egy adott pontján elterelte Suicide figyelmét, amit Ace kihasznált, és egy Fold után kikopogtatta a korábbi X-Division bajnokot. Ezzel Ace Austin jutott tovább az elődöntőbe.

Blake Christian vs KC Navarro – Super X-Cup Tournament 1st Round 

A torna második küzdelmét Blake Christian és KC Navarro vívták. A két birkózó az eheti IMPACT! adásban mutatkoztak be a szervezetnél, és már akkor látni lehetett, hogy két igazán nagy tehetségről van szó. Ebből az összecsapásból most Blake Christian jött ki győztesen, aki egy Unique High-Risk ugrással legyőzte KC Navarro-t. 

Daivari vs Cousin Jake – Super X-Cup Tournament 1st Round

A selejtező harmadik mérkőzését Daivari és Cousin Jake vívták egymással. Miután Cody Deaner elárulta a kuzinját, Jake úgy döntött, hogy elindul a Super X Cup tornán. A meccset Daivari kezdte magabiztosabban, de Jake később fordítani tudott, és egy Swinging Slam után tovább juttatta magát az elődöntőbe.

Tre Lamar vs Crazzy Steve – Super X-Cup Tournament 1st Round 

A selejtező utolsó mérkőzését egy fiatal tehetség, Tre Lamar vívta Crazzy Steve ellen. Lamar a meccs korai szakaszában le volt döbbenve Steve furcsa viselkedésétől, de nem sokkal később már magabiztosabban állt a küzdelemhez. Steve ekkor egy a második kötélről indított Side Legsweep-el a földre küldte az ellenfelét, majd megpróbálta feladásra kényszeríteni Lamar-t. Lamar ekkor még kijött a tusból, de Steve Diving DDT-je után már nem tudta folytatni a meccset. Ezzel Crazzy Steve is továbbjutott az elődöntőbe. 

Gia Miller interjút készített Moose-szal a Willie Mack elleni “I Quit” meccse előtt. Moose igazi világbajnoknak tartja magát, és azt mondta, az este Rich Swann-nak fog üzenni amikor Willie Mack-et kórházba küldi.

Ace Austin vs Cousin Jake – Super X-Cup Tournament Semi-Final

A torna első elődöntőjét Ace Austin és Cousin Jake vívta egymással. Fulton erre a küzdelemre is elkísérte a barátját, és most sem bírta ki, hogy ne avatkozzon bele a mérkőzésbe. Jake ezért ráugrott a ring mellett álló Fulton-ra és Austin-ra, de miután visszamentek a szorítóba Ace fordítani tudott, és egy kötélről indított Fold után két vállra fektette az ellenfelét. Ace Austin így már biztosan ott van a döntőben. 

Blake Christian vs Crazzy Steve – Super X-Cup Tournament Semi-Final

A torna másik elődöntőjét Blake Christian és Crazzy Steve vívták egymással. Steve a mérkőzés elején próbált tanácsot kérni a játék majomtól, amit mindig magánál hord, de ebbe véletlenül belerúgott Christian. Ettől Steve bedühödött, és kiosztott egy dupla Underhook Suplex-et Christian-nak, amit egy Hard Irish Whip követett. Christian ezt követően vissza tudott támadni, és egy Moonsault-tal ráugrott a földön fekvő Steve-re. Steve kijött a tusból, ezért Christian egy másik technikához folyamodott, és a ring kötélen lógó ellenfelére ráugrott egy 450 Splash-el. Steve ez után már nem tudta tovább folytatni, így Christian jutott tovább a döntőbe, ahol már Ace Austin várta.

Jazz vs Jordynne Grace

Jordynne Grace és Jazz nemrég még a Knockouts Tag Team Championship címért rendezett tornán versenyzett, de miután kiestek a döntő előtt, megbeszélték, hogy megküzdenek egymással egy barátságos mérkőzésen. Gia Miller a meccs előtt interjút készített Jazz-zel. Jazz elmondása szerint a nyugdíjazás küszöbén állt, mikor Jordynne felkérte, hogy legyen partnere a Knockouts Tag Team címekért rendezett tornán. Ma este Jazz meg fogja mutatni a világnak, miért is a beceneve a Female Fighting Phenom. Jazz ígéretéhez híven mindent beleadott a mérkőzésbe, és a meccs egy adott pontján közel került a győzelemhez, amikor egy hatalmas DDT-vel a földre küldte Jordynne-t. A korábbi női bajnok azonban a saját javára fordította a tushelyzetet, és kikopogtatta Jazz-t. Jordynne és Jazz a meccs után összeölelkeztek egymással. 

Blake Christian vs Ace Austin – Super X-Cup Tournament Final

A torna döntőjével folytatódott az adás. Madman Fulton most nem kísérte a ringig a barátját, így Ace Austin-nak egyedül kellett helyt állnia Blake Christian ellen. A két birkózó egy igazán látványos lendületes meccset vívott egymással, ami végig kiélezett volt. Christian most is bemutatott egy 450 Splash ugrást, de Ace kijött a tusból. Ace válaszként megpróbálta megvágni a kártyájával Christian ujját, majd miután ez nem sikerült neki, bevitt egy Fold-ot az ellenfelének. Christian ekkor már nem tudott kijönni a tusból, így Ace Austin nyerte meg a tornát. Austin-nak Madman Fulton gratulált elsőként, majd megérkezett az arénába Scott D'Amore, aki átnyújtotta a trófeát a győztesnek.  

Moose vs Willie Mack – “I Quit” Match

Elérkeztünk az adás főmérkőzéséhez. Moose és Willie Mack már a ring mellett egymásnak estek, majd előkerültek a székek, és egy asztal, amit Moose állított fel a ring mellett. Moose bele is hajította a ring sarkából Mack-et az asztalba, de ő még ez után sem adta fel a küzdelmet, olyannyira, hogy válaszként ő is belehajította Moose-t a ringben lévő székekbe. Ekkor Moose összeszedte magát, és elhatározta, hogy véget vet Mack karrierjének. Egy székbe fogta az ellenfele fejét, de mielőtt Moose megüthette volna Mack-et, megjelent az arénába Rich Swann, és kérdőre vonta Moose-t, hogy mégis mit akar elérni ezzel, majd felajánlott neki egy világbajnoki címmérkőzést ha kiszáll a meccsből. Moose elfogadta Swann ajánlatát, és feladta a küzdelmet. Így Willie Mack jött ki győztesen az "I Quit" mérkőzésből.


Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/
 
Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.