Header Ads

IMPACT! 2021. január 5. - "Ezeket a babyface-eket könnyű lesz kinyírni a Hard to Kill-en" - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban bemutatkozott a Super X Cup torna két résztvevője, Cousin Jake és Rhino kiálltak Cody Deaner és Joe Doering ellen, folytatódott a női csapatbajnoki címekért rendezett torna,  tovább élesedett a viszály Kenny Omega és Rich Swann csapata között, Mathew Palmer szembenézett Moose-szal, valamint az este főmérkőzésén Eddie Edwards megküzdött Sami Callihan-nel.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá! 

KC Navarro vs. Crazzy Steve vs. Blake Christian vs. Ace Austin

Egy négy emberes összecsapással kezdődött az idei év első IMPACT! adása, ahol bemutatkozott a Super X torna két résztvevője KC Navarro és Blake Christian, valamint kisebb kihagyást követően visszatért a kötelek közé Ace Austin. Austin-t elkísérte az arénába Madman Fulton, aki a ring mellett figyelte az eseményeket. Blake és Ace bemutatott pár látványos mozdulatot, de az egyik ugrást követően mind a ketten a ring mellett találták magukat. Ezt kihasználta Crazzy Steve, és tusba fogta KC Navarro-t. Fulton megpróbálta visszaterelni Ace Austin-t a kötelek közé, de a korábbi X-Division bajnoknak nem volt ideje megszakítani a tust, így Crazzy Steve nyerte ezt a küzdelmet.

Sami Callihan a szobájából üzent Eddie Edwards-nak. Szerinte csak a mesekönyvekben győzedelmeskednek az ilyen jófiúk mint Eddie, a valós életben mindig a rosszfiúk nyernek.

Tony Khan és Tony Schiavone ezen a héten is visszatértek egy fizetett hirdetésben, hogy reklámozzák az AEW-t. Schiavone elmondta, hogy milyen mérkőzések lesznek az eheti Dynamite adásban, majd Tony Khan belekötött Don Callis-be, aki nemrég azt nyilatkozta, hogy neki köszönhető, hogy megalapították az AEW-t. Khan azzal zárta a mondandóját, hogy karácsonykor a nagymamájától kapott egy kis pénzt, így a jövő héten újabb hirdetést fog venni az Impact Wrestling-nél.

Kenny Omega, Don Callis és a Good Brothers tagjai megbeszélték a luxusbuszban az eddigi történéseket. 

Cousin Jake & Rhino vs. Cody Deaner & Joe Doering

Elsőként Cousin Jake és Rhino érkeztek az arénába, majd őket követte Eric Young, aki bemutatta az új családtagját, Cody Deaner-t. Cody egy teljesen új külsővel jelent meg, levágatta a szakállát, és a haját, így már nyoma sem volt a korábbi Cody Deaner-nek. Jake a meccs elején számonkérte a barátját, hogy miért árulta el, de Cody-t nem hatotta meg a kuzinja szavai, és nekiesett a korábbi csapattársának. A meccs egy pontján Cody kihasználta, hogy a bíró Eric Young-gal volt elfoglalva, és egy alulra mért ütéssel a földre küldte Jake-et, majd kiosztott neki egy DDT-t, amivel meg is nyerte a mérkőzést. A meccs után EY és Doering meg akarták támadni Jake-et, de ekkor befutott az arénába Tommy Dreamer egy bambuszbottal. Dreamer mikrofont ragadott, és közölte Eric Young-gal, hogy a jövő heti Hard to Kill PPV-n jó maga, Cousin Jake és Rhino meg fognak küzdeni Young, Doering és Cody Deaner hármasával egy Old School Rules szabályok szerinti mérkőzésen.

Gia Miller interjút készített Mathew Palmer-rel, a Moose elleni 3 perces mérkőzése előtt. Palmer elmondta, hogy ha ki is kap Moose-tól, nem fog elmenekülni, viszont ha túlél 3 percet Moose ellen a ringben, akkor mindenki tudni fogja a világon, hogy kicsoda Mathew Palmer. 

Acey Romero felkereste Jonny Swinger-t, hogy kiderítse, ki fújta le Larry D-t a parfümjével. Swinger szerint Acey a női öltözőben fog ezzel kapcsolatban nyomra bukkanni.

Deonna Purrazzo és Kimber Lee ringhez való érkezésével folytatódott az adás. Deonna jövő héten kockára fogja tenni a Knockouts Championship címet Taya Valkyrie ellen. Taya és Rosemary is megérkeztek a ringbe. Taya szerint Deonna, csak azért lehetett sikeres tavaly, mert nem kellett szembenéznie vele. De ez jövő héten megváltozik, mivel véget fog vetni Virtuosa korának, és újra a Wera Loca uralkodása fog kezdődni. 

Rohit Raju felajánlotta Chris Bey-nek, hogy kössenek békét egymással, mivel szeretné ha Bey segítene neki lebuktatni Manik-et, hogy visszakaphassa az X-Division bajnoki címét. Bey elfogadta Raju ajánlatát, majd meg is találták TJP-t. Rohit-ék mondták TJP-nek, hogy álljon össze Manik-kel, és küzdjenek meg egymással egy csapatmérkőzés keretein belül. TJP közölte a srácokkal, hogy ez nem lehetséges, mert nem jönnek ki jól egymással Manik-kel, de ha látja Manik-et, akkor mindenképp tájékoztatni fogja őket.

Tenille Dashwood és Kaleb felkeresték Rosemary-t. Tenille elmondta Rosemary-nek, hogy aggódik érte, mert Taya egyedül próbál érvényesülni, de ő szívesen lenne a partnere. Rosemary visszautasította Tenille ajánlatát.

Jordynne Grace & Jazz vs. Havok & Nevaeh - Knockouts Tag Team Title Tournament Semi Final Match

Elérkeztünk a Knockouts Tag Team torna utolsó elődöntő mérkőzéséhez, ahol Jordynne Grace és Jazz nézett szembe Havok és Nevaeh párosával. Jordynne-nek és Jazz-nek látszólag még nem sikerült összeszoknia egymással, ami kapóra jött Havok-éknak. Havok előbb egy Chokeslam-mel a földre küldte Jordynne-t, majd kiosztott egy Tombstone Piledriver-t Jazz-nek, aki ez után már nem tudta folytatni a mérkőzést. Ezzel Havok és Nevaeh jutottak tovább a döntőbe, ahol Kiera Hogan és Tasha Steelz várja már őket.
 
Rich Swann és a Motor City Machine Guns tagjai miután adtak egy rövid interjút Gia Miller-nek, elindultak a parkolóba, hogy meglátogassák Kenny Omega-ékat. Omega, Karl Anderson és Doc Gallows hátulról meglepték Swann-ékat, és csúnyán helybenhagyták az aktuális világbajnokot, és a társait. Omega szerint ezeket a babyface-eket könnyű lesz kinyírni a Hard to Kill-en.

Jordynne Grace bocsánatot kért Jazz-től, mert úgy érzi miatta kaptak ki Havok és Nevaeh párosától. Jazz ezért nem haragszik Jordynne-re, majd megbeszélték, hogy a Genesis adásban kiállnak egymás ellen egy baráti mérkőzésen.

Deonna Purrazzo és Kimber Lee meglátogatták James Mitchell-t, hogy megtudják, megszabadult-e Su Yung-tól. Mitchell ekkor bemutatta a lányoknak Su Yung új alteregóját, Susan-t.

Moose vs. Matthew Palmer - 3 Minute Challenge Match

Moose rögtön a mérkőzés elején bevitt egymás után két Rock Bottom-ot Palmer-nek, akinek ezt követően már esélye sem volt a fordításra. Mikor már csak fél perc volt háta a küzdelemből, Moose arra készült, hogy egy Spear-rel pontot tesz a meccs végére, de ekkor megjelent az arénában Willie Mack. Moose-t ez kizökkentette, és megfeledkezett az időről, ami eközben lejárt. Ezzel Mathew Palmer jött ki győztesen a meccsből, mert Moose-nak nem sikerült kikopogtatnia 3 percen belül.

Ethan Page szembe akar nézni a Karate Man alteregójával, és kihívta egy mérkőzésre, amire a jövő heti Hard to Kill PPV-n kerül sor.

Sami Callihan vs. Eddie Edwards

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Sami Callihan és Eddie Edwards küzdöttek meg egymással. Eddie már a rámpán nekiesett Callihan-nek, majd Sami egy székkel támadt vissza a korábbi világbajnoknak. Miután mindketten felmentek a szorítóba, kezdetét vette a meccs, de ez nem sokkal a gong után véget is ért, miután a földre lökték a bírót. A meccs után Eddie meg akarta támadni Sami-t a baseballütőjével, de ekkor Sami bejátszott egy felvételt Edwards-nak, amin az látszott, hogy Alisha be van zárva egy helységbe. Eddie elindult, hogy megkeresse Alisha-t, majd miután megtalálta, Ken Shamrock hátulról megtámadta. Sami ekkor szögesdróttal kikötözte Eddie-t, és leütötte a baseballütőjével. 
Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/
 
Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.