Header Ads

IMPACT! 2021. január 5. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban újra felbukkan Kenny Omega Don Callis és a Good Brothers társaságában, Eddie Edwards szembenéz Sami Callihan-nel, Mathew Palmer kiáll Moose ellen, Rhino és Cousin Jake kihívják Eric Young és Joe Doering párosát, kötelek közé lépnek a Super X Cup torna néhány résztvevői, valamint folytatódik a Knockouts Tag Team Championships címekért rendezett torna.


Kenny Omega a tavalyi év utolsó IMPACT! adásában a Good Borthers-szel és Don Callis-szal közösen megtámadta Rich Swann-t és a Motor City Machine Guns tagjait. Omega, Callis, és Gallows a ma esti adásban is jelen lesznek, és megbeszélik a Hard to Kill PPV-n megrendezésre kerülő Rich Swann és a Motor City Machine Guns elleni főmérkőzésüket.

Sami Callihan és Eddie Edwards történetét már senkinek nem kell bemutatni. A két korábbi világbajnok nemrég újra viszályba keveredett egymással, ma este pedig már a ringben néznek szembe egymással.

Willie Mack és Moose viszálya a Genesis adásban tovább fog folytatódni, ugyanis a korábbi X-Division bajnok nemrég kihívta egy Iron Man mérkőzésre Moose-t, majd meg is támadta a magát TNA világbajnoknak nevező birkózót. Moose ekkor összetűzésbe keveredett a cég egyik biztonsági őrével, amiért majdnem letépte róla az ingét, majd kihívta egy mérkőzésre, mondván három percet nem bírna ki ellene a ringben. Mathew Palmer elmondta egy interjúban, hogy ő nem csak biztonsági őr, hanem profi birkózó, majd elfogadta Moose kihívását.

Cody Deaner a Final Resolution adásban elárulta a kuzinját, ami nagyon nem tetszett Cousin Jake-nek. Rhino összeállt ezt követően Jake-el, hogy együtt végre bosszút állhasson Eric Young és Joe Doering párosán.

A hétvégi Genesis adásban visszatér a Super X Cup torna, ahol idén új tehetségek is megmérettetik magukat. Közülük KC Navarro és Blake Christian már ma este bemutatkoznak egy négy emberes küzdelemben, ahol jelen lesz még Crazzy Steve, valamint Ace Austin, akit elkísér majd Madnam Fulton is.

Elérkeztünk a női csapatbajnoki címekért rendezett torna utolsó elődöntő mérkőzéséhez. Jordynne Grace és Jazz valamint Havok és Nevaeh fog összecsapni egymással a döntőbe jutásért, ahol már ott van Tasha Steelz és Kiera Hogan párosa.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/
 
Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.