Header Ads

IMPACT! 2021. január 26. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban újra jelen lesz Matt Hardy a Private Party kíséretében, Matt Cardona és Josh Alexander kihívják Ace Austin és Madman Fulton párosát, Eddie Edwards megküzd Brian Myers-szel, Cousin Jake szembenéz Joe Doering-gel, Tenille Dashwood egy egyéni mérkőzésre hívja Rosemary-t, valamint megünnepli a női csapatbajnoki címszerzését a Fire n' Flava.


A múlt heti IMPACT! adásban visszatért az Impact Wrestling-hez a szervezet korábbi világbajnoka Matt Hardy a Private Party kíséretében, hogy célba vegyék a csapatbajnoki címeket. Isiah Kassidy és Marq Quen legyőzték Chris Sabin és James Storm párosát, ezzel pedig megszerezték a kötelező kihívó jogot a Good Brothers címeihez. Matt és a Private Party tagjai a ma esti adásban is jelen lesznek.
 

Matt Cardona debütált az Impact Wrestling-nél a Hard to Kill gálán. Cardona első ellenfele Ace Austin volt, aki idő közben konfliktusba keveredett Josh Alexander-rel is. Alexander-t egy hete megtámadta Austin és Madman Fulton, de Cardona a segítségére sietett a korábbi csapatbajnoknak. Matt Cardona és Josh Alexander most egy csapatot alkotva kihívja egy mérkőzésre Ace Austin és Madman Fulton párosát.

Eddie Edwards és Brian Myers múlt héten összeszólalkoztak egymással. A nézeteltérésüket ma este a ringben próbálják elrendezni.

Továbbra sem akar csillapodni a viszály a Violet by Desing tagjai, valamint Cousin Jake és Rhino között. Múlt héten Eric Young legyőzte egy egyéni mérkőzésen Rhino-t, ma este pedig Joe Doering fog megküzdeni Cousin Jake-kel.

Rosemary és Crazzy Steve a Hard to Kill PPV-n legyőzték Tenille Dashwood és Kaleb párosát. Ezen a héten a két lány egy egyéni mérkőzésen fog szembenézni egymással.

Az este folyamán az újdonsült Knockouts Tag Team bajnokok, Tasha Steelz és Kiera Hogan egy partival készülnek, hogy megünnepeljék a csapatbajnoki címszerzésüket.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/
 
Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.