Header Ads

IMPACT! 2021. január 19. - Hívatlan vendégek - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Eric Young szembenézett Rhino-val,  Kimber Lee és Susan megküzdöttek Jordyne Grace és Jazz párosával, Brian Myers kihívta Fallah Bahh-t, valamint nem várt kihívók jelentkeztek be a Good Brothers formáció csapatbajnoki címeikre.

 
A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Don Callis gratulált az AEW világbajnokának, Kenny Omega-nak és az IMPACT csapatbajnok Good Brothers tagjainak a Rich Swann, Chris Sabin és Moose elleni győzelmükhöz. „A láthatatlan kéz” elmondta, hogy ő és Omega már tervezik a következő lépésüket, de egyelőre Jacksonville-be kell menniük.

Eric Young vs. Rhino

Eric Young Joe Doering és Cody Deaner társaságában érkezett az este első mérkőzésére, Rhino-t pedig Cousin Jake kísérte el az arénába. Cody a meccs során elterelte Brian Hebner figyelmét, hogy Joe Doring megtámadhassa Rhino-t. Doering nekiütötte Rhino lábát a ring oszlopának, amit utána Young elkezdett szorongatni. Rhino ekkor feladta a küzdelmet, de a Violet by Design tagjai tovább folytatták amit elkezdtek, és nekiestek Jake-nek és Rhino-nak. A támadásukat a bíróknak kellett megállítaniuk. 

A Hard to Kill PPV után Moose megtámadta a Gia Miller-nek épp interjút adó Rich Swann-t, és tudatosította vele, hogy meg akarja szerezni a világbajnoki címét.

Acey Romero felkereste Tommy Dreamer-t, mert bizonyítékot talált a nyomozása során Larry D ügyében.

Karl Anderson és Doc Gallows ringhez való érkezésével folytatódott az adás. Anderson megkérdezte Gallows-t, hogy hányszor kell folyamatosan bizonyítaniuk, hogy milyen nagyszerűek. Gallows szerint az elmúlt szombati nagy győzelmük után nehéz lenne őket letaszítani a trónról. Erre megjelent az arénában Chris Sabin, és közölte a Good Brothers tagjaival, hogy visszavágót szeretne a bajnoki címekért. Gallows észrevette, hogy Alex Shelley nincs ott mellette, így kérdőre vonta, hogy ezt miként szeretné megvalósítani. Sabin ekkor bemutatta a csapattársát, aki nem más volt, mint James Storm. Storm bemutatta magát és Sabin-t a Good Brothers tagjainak, és elmondta nekik az összes elismerést, amelyet egyéni versenyzőként kaptak. Amikor a felek egymásnak feszültek volna, hirtelen felcsendült Matt Hardy zenéje. Ő és a Private Party azért jöttek, hogy elhódítsák a csapatbajnoki címeket a Good Brothers-től. Hardy szerint 2016-ban ő volt az egyetlen ember, aki megmentette a társaságot az összeomlástól, és megemlítette azt is, hogy Jeff Hardyval technikailag soha nem veszítették el a csapatbajnoki címeket. Ezért a Private Party az este folyamán meg fog küzdeni Chris Sabin és James Storm párosával a kötelező kihívó jogért.

A színfalak mögött Gia Miller interjút készített Matt Cardona-val, aki a Hard To Kill PPV-n debütált az Impact Wrestling-nél. Cardona azért jött a társasághoz, hogy lehetőséget kapjon, és igazolja magát.

Kiera Hogan és Tasha Steelz Tenille Dashwood-dal és Kaleb-bel beszélgettek. Johnny Swinger csatlakozott hozzájuk, de a hangsúly még mindig az ellopott pénzen volt, ami Fallah Bahh-nak sem tetszett. Bahh ott akarta hagyni őket, de belefutott Brian Myers-be, akivel megbeszélték, hogy megküzdenek egymással az este folyamán.

Kimber Lee & Susan vs. Jordynne Grace & Jazz

Susan és Kimber Lee kiválóan tudtak együtt dolgozni, annak ellenére, hogy még csak most alkotta először egy csapatot. Kimber Lee sokáig nem hagyta, hogy Jordynne cserélni tudjon Jazz-zel, de amikor megtörtén a váltás, Jazz egy hatalmas DDT-vel a földre küldte Susan-t. Kim ekkor megakadályozta a tust, Deonna pedig leütötte hátulról a bajnoki övével Jazz-t, akit így már könnyedén ki tudott kopogtatni Susan.

A színfalak mögött Gia Miller interjút akart készíteni Taya Valkyrie-vel, hogy megtudja mik a tervei azok után, hogy a Hard to Kill PPV-n kikapott Deonna Purrazzo-tól.  Taya épp válaszolni készült, amikor megjelent John E. Bravo és szembesítette Valkyrie-t, hogy ő volt az, aki lefújta Larry D-t a parfümmel a merénylet előtt. Taya beismerte a tettét, majd a biztonságiak elkapták Taya-t. Tommy Dreamer, Acey Romero és Bravo megpróbálták kitalálni, merre viszik a korábbi női bajnokot. Dreamer szerint ez lehet egy Jacksonville-i börtön (AEW) vagy egy Stamford Maximum Security Prison (WWE). De mindhárman azt remélik, hogy nem Baltimore-ba (RoH) tölti majd a büntetését. (Utalás arra, hogy Taya Valkyrie nem marad a társaságnál, miután lejárt a szerződése) Rosemary rendkívül csalódott, hogy Valkyrie volt az, aki lefújta Larry D.-t, majd átölelte a barátnőjét, mielőtt elvitték a biztonságiak.

Tony Schiavone, Tony Khan és Jerry Lynn fizettek egy újabb hirdetésért, hogy reklámozzák az eheti Dynamite adásukat. Tony Khan és Jerry Lynn mindenkit meglepett, amikor a kamera távolodott róluk, ugyanis mindketten Nashville-ben vannak az aréna épületében. 

A reklám után Rich Swann érkezett a ringbe. A világbajnok elismerte, hogy óriási nyomást érzett a múlt szombati főmérkőzésen, de ő a nyomás alatt jobban tud teljesíteni. Úgy érzi, hogy még nem ért véget a viszálya Kenny Omega-val, de úgy tudja, hogy az AEW világbajnoka ma este nincs az épületben, ami nem is baj, mert előbb Moose-szal kell beszélnie. Moose bejött az arénába, és azzal kezdte, hogy szerinte Swann tudja, milyen pusztítóvá tud válni, ha mérges, de nyugodtan kérdezze meg erről Willie Mack-et. Swann kész volt megküzdeni Moose-szal, de Moose elutasította az ajánlatát, mondván a maga idejében szeretné megszerezni a bajnoki címet. A két birkózó ekkor ezután egymásnak esett.

Rohit Raju szembesítette Scott D’Amore-t, hogy TJP és Manik személye egy és ugyan az. TJP az X-Division címmel a vállán belépett a szobába, megerősítve Rohit-nak, hogy TJP és Manik valóban ugyanaz a személy. D’Amore ekkor ígért Rohit-nak egy mérkőzést TJP ellen, de miután az indiai birkózó elhagyta szobát, D’Amore elmondta a TJP-nek, hogy ez nem a címért fog zajlani.

Tasha Steelz és Kiera Hogan szeretne egy partyt azok után, hogy megnyerték a női csapatbajnoki címeket, és ehhez Alisha segítségét is kérték. Havok és Nevaeh beléptek a szobába, de a lányok közölték velük, hogy az összes jegy elkelt már a bulijukra.

Brian Myers vs. Fallah Bahh

Fallah Bahh határozottan állt hozzá a Brian Myers elleni mérkőzéséhez, előbb egy Crossbody, majd egy Belly to Belly Suplex után fogta tusba az ellenfelét. Brian ezt követően vissza tudott támadni, de Bahh belenyúlt Myers szemébe, amire ő egy alulra mért rúgással válaszolt. Ezt a bíró nem látta, így Brian még egy Clothesline-t is be tudott vinni Bahh-nak, ami után ő már nem tudta folytatni a küzdelmet.

Gia Miller interjút készített Ace Austin-nal a Matt Cardona elleni mérkőzését követően. Ace dühös volt, hogy hivatalosan nem kapott mérkőzést a Hard to Kill PPV-n, ehelyett le kellett ülnie a LIVE Countdown műsorban, hogy Josh Alexander és Brian Myers meccséről beszéljen. Alexander félbeszakította a beszélgetést, és elmondta Austin-nak, hogy ha akar valamit tőle, akkor menjenek a ringbe, és ott beszéljék meg a dolgot. Madman Fulton és Ace Austin nekiestek Alexander-nek, de Matt Cardona ezt nem nézte tétlenül, és Josh segítségére sietett. 

Brian Myers összeszólalkozott Eddie Edwards-al, akinek épp a sérüléseit ellenőrizte az orvos a Sami Callihan elleni mérkőzését követően. Brian és Eddie jövő héten megküzdenek egymással.

Chris Sabin & James Storm vs. Private Party 

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahova Matt Hardy elkísérte a Private Party tagjait, valamint az All Elite Wrestling elnöke is tiszteletét tette Jerry Lynn társaságában. Matt Hardy a meccs egy adott pontján elterelte Brian Hebner figyelmét, majd Jerry Lynn megzavarta Chris Sabin-t, amikor épp egy ugrásra készült a ring sarkából. A Private Party tagjai ezt látva kiosztottak egy Hurricanrana-t és egy Cutter-t Sabin-nek, amivel megnyerték a kötelező kihívó jogot a Good Brothers csapatbajnoki címeihez. A meccs után Karl Anderson és Doc Gallows bejöttek az arénába, majd megtámadták a Private Party tagjait, valamint Chris Sabin és James Storm párosát.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/
 
Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.