Header Ads

IMPACT! 2021. január 12. - Road to Hard to Kill - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Kimber Lee szembenézett Taya Valkyrie-vel, Rohit Raju és Chris Bey megküzdött Manik és Suicide párosával, Cody Deaner kiállt Tommy Dreamer ellen, Rosemary kihívta Tenille Dashwood-ot, Moose újra megmérkőzött Mathhew Palmer-rel, és folytatódott a viszály Kenny Omega és a Good Brothers, valamint Rich Swann és a Motor City Machine Guns tagjai között.

 
A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá! 
 
Kimber Lee vs. Taya Valkyrie 

Kimber Lee és Taya Valkyrie mérkőzésével kezdődött az eheti IMPACT! adás. Kimber Lee-t Deonna Purrazzo, Taya-t pedig Rosemary kísérte el az arénába. Kim rögtön lerohanta Taya-t, de a korábbi női bajnok ettől nem hátrált meg, és nem sokkal később már tusba is fogta az ellenfelét. Deonna ezt látva feltette Kimber Lee kezét a kötélre, amit észre vett Rosemary, és megtámadta az aktuális női bajnokot. Ekkor megjelent az arénában Susan, és segített Deonna-nak félreállítani Rosemary-t. Taya megpróbált kimenni a ringből, hogy segítsen Rosemary-nek, de Kimber Lee megakadályozta ebben, majd két vállra fektette az ellenfelét, és megnyerte a mérkőzést. 

Kenny Omega, Don Callis és a Good Brothers tagjai megbeszélték a luxusbuszban Karl Anderson egyéni mérkőzését Rich Swann ellen. Anderson be akarja bizonyítani a srácoknak, hogy ő az igazi gépfegyver azzal, hogy legyőzi Swann-t.

Tony Khan és Tony Schiavone visszatértek egy újabb fizetett hirdetésben, hogy felvezessék az eheti Dynamite adásukat, valamint hogy elmondják, mennyire tetszett nekik, hogy  a Good Brothers tagjai múlt héten felbukkantak náluk.

Egy rövid videó összeállításban megnézhettük Sami Callihan és Eddie Edwards viszályát. A felek a Hard to Kill PPV-n megküzdenek egymással egy Barbed Wire Massacre mérkőzésen, amire Sami úgy gondolja, Eddie nem áll készen.

Rohit Raju & Chris Bey vs. Manik & Suicide

A Hard to Kill PPV-n Manik kockára fogja tenni az X-Division bajnoki címét Rohit Raju és Chris Bey ellen, előtte azonban a felek még egyszer megküzdöttek egymással egy csapatmérkőzés keretein belül. Bey és Raju rögtön a gong után lerohanta Manik és Suicide párosát. Rohit végig azzal volt elfoglalva, hogy Manik-ről levegye a maszkját, és ez egy ponton majdnem sikerült is neki, de Suicide közbeavatkozott. Ezt észrevette Chris Bey, és egy Art of Finesse mozdulattal a földre küldte Suicide-ot, ami után ki is kopogtatta a korábbi X-Division bajnokot.

Rich Swann üzent Karl Anderson-nak, akinek egyedül kell az este folyamán helyt állnia ellene, mert a Good Brothers tagjai és Omega nem lehetnek jelen az arénában.

Taya Valkyrie ott akar lenni Rosemary mellett, a Tenille Dashwood elleni mérkőzésén, hogy segíteni tudjon a barátnőjének, ha valami történne. Rosemary azt szeretné, ha Valkyrie nem lenne jelen a meccsén, inkább a szombati nagy meccsére koncentrálna, nem mellesleg van egy terve arra az esetre, ha valamilyen külső beavatkozás történne a meccse alatt.

Deaner vs. Tommy Dreamer 

Tommy Dreamer-t Cousin Jake és Rhino, Cody Deaner-t pedig Eric Young és Joe Doering kísérte el az arénába. Brandon Tolle nem nézte jó szemmel, hogy Doering és Rhino beleavatkozott a küzdelembe, ezért kiküldte őket az arénából. Cody-t a meccs egy adott pontján kilökte a kötelek közül Dreamer, így Cody a ring mellett szembe találta magát a korábbi csapattársával. Cody felpofozta Jake-et, aki ezért a földre rántotta Cody-t a ring széléről. Eric Young pedig felment a szorítóba, és megtámadta Tommy Dreamer-t. A bíró ekkor véget vetett a mérkőzésnek, Rhino és Doering pedig visszajöttek az arénába, majd a két csapat tagjai nekiestek egymásnak.

A következő videó összeállításban megnézhettük a Knockouts Tag Team Championship címekért rendezett torna összefoglalóját. A döntőbe végül Tasha Steelz és Kiera Hogan valamint Havok és Nevaeh párosa jutottak, akikkel Scott D'Amore aláíratta a bajnoki címmérkőzésük szerződését. Havok és Nevaeh a szerződés aláírása után megfenyegették Kiera-ékat. D'Amore ekkor elhagyta a szobát, de Brian Myers megállította, és több figyelmet szeretne kérni tőle. A beszélgetést megzavarta Josh Alexander, majd D'Amore kiírt egy mérkőzést nekik, amire majd csak később kerül sor.

Tenille Dashwood vs. Rosemary

 Tenille Dashwood-ot elkísérte a ringhez Kaleb, és ahogy azt már megszokhattuk tőle, most is megpróbált segíteni Tenill-nek. Amikor Tenille elterelte a bíró figyelmét, Kaleb a ring szélénél elkapta Rosemary-t, és hajlakkot fújt a szemébe. Rosemary ennek ellenére folytatta a meccset, de nem sokkal később Kaleb újra közbe akart avatkozni, de ekkor felbukkant Crazzy Steve, és kiüldözte az arénából Kaleb-et. Amíg a bíró kettőjükkel volt elfoglalva, addig Rosemary lefújta Tenille-t a hajlakkal, majd bevitt neki egy óriási Spear-t, amivel meg is nyerte a mérkőzést.A szünetben megnézhettük Ethan Page mélyrepülését azóta, hogy kikapott Karl Anderson-tól. Ethan a frusztrációja mellett még a Karate Man alteregójával sem jön ki, ezért a Hard to Kill-en meg fog küzdeni vele. 

Moose vs. Matthew Palmer

Moose egy hete nem tudta legyőzni három perc alatt Mathhew Palmer-t, mert közbeavatkozott a mérkőzésbe Willie Mack. Moose ezért újra kihívta Palmer-t. Palmer lerohanta a meccs elején az ellenfelét, de Moose meg sem rendült Palmer támadásától, és válaszként a ring egyik sarkából a másikba hajította Matthew-t, majd kiosztott neki két Rock Bottom-ot. Ez után Palmer már nem tudott felkelni a földről, de Moose-t ez nem hatotta meg, és nekiesett Palmer-nek, így a bírónak kellett véget vetnie a küzdelemnek.

Karl Anderson vs. Rich Swann

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Karl Anderson nézett szembe Rich Swann-nal egy egyéni mérkőzésen. Kenny Omega, Don Callis és Doc Gallows a luxusbuszban, Alex Shelly és Chris Sabin pedig egy szobában nézte a két birkózó küzdelmét. Anderson magabiztosabban kezdte a meccset, majd kihajította a ringből az aktuális világbajnokot. Miután mindketten visszamentek a kötelek közé, Anderson tovább folytatta a dominanciáját, és egy Cutter-rel pontot akart tenni a meccs végére, de ekkor Swann két vállra fektette Anderson-t, aki nem tudott kijönni a tusból. Omega és Gallows mérgesek lettek, hogy Anderson kikapott Swann-tól és bementek az épületbe, hogy megtámadják a Motor City Machine Guns tagjait. A verekedésbe végül beszállt Rich Swann és Karl Anderson is.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/
 
Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.