Header Ads

IMPACT! 2021. január 12. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban újra feltűnik Kenny Omega, összecsap egymással Rich Swann és Karl Anderson, Moose újra megmérkőzik Mathew Palmer-rel, Cody Deaner kiáll Tommy Dreamer ellen, Rohit Raju és Chris Bey megküzd Manik és Suicide párosával, Kimber Lee szembenéz Taya Valkyrie-vel, valamint Rosemary kihívja Tenille Dashwood-ot.

Egy hete Rich Swann a Motor City Machine Guns-szal közösen el akart beszélgetni Kenny Omega-ékkal, de az AEW világbajnoka, és a Good Brothers formáció tagjai meglepték őket, és csúnyán helybenhagyták az Impact Wrestling világbajnokát, valamint a társait. Kenny Omega ma esti adásban is feltűnik, hogy tovább fokozza a kedélyeket.

Rich Swann-t és a Motor City Machine Guns tagjait múlt héten csúnyán helyben hagyták Kenny Omega-ék. A két csapat tagjai a hétvégei Hard to Kill PPV-n szembe fognak nézni egymással a gála főmérkőzésén, de addig még Rich Swann kihívja Karl Anderson-t egy egyéni küzdelemre. 

Mathew Palmer a múlt heti IMPACT! adásban szembenézett Moose-al egy 3 perces küzdelemben. Azt a meccset Palmer nyerte, mivel kapóra jött neki, hogy Willie Mack megzavarta Moose-t. A felek ma este újra megküzdenek egymással, de immáron már időkorlát nélkül.

Miután Cody Deaner elárulta Cousin Jake-et, betársult Eric Young és Joe Doering mellé. Cody és Doering egy hete legyőzték Cousin Jake-et és Rhino-t, majd a meccs után még meg akarták támadni őket, de Tommy Dreamer közbeavatkozott. A két csapat tagjai a Hard to Kill PPV-n egy Old School Rules szabályok szerinti küzdelemben meg fognak küzdeni egymással, de addig még Cody kihívja egy mérkőzésre Tommy Dreamer-t

Rohit Raju és Chris Bey továbbra sem tudják bebizonyítani, hogy Manik maszkja alatt igazából TJP van. A két korábbi X-Division bajnok most kihívja egy csapatmérkőzésre Manik-et, akinek Suicide lesz a partnere.

Deonna Purrazzo a szombati Hard to Kill PPV-n kockára fogja tenni a Knockouts Championship címét Taya Valkyrie ellen. Taya a gáláig még egyszer a kötelek közé lép, és megmérkőzik Kimber Lee-vel.

Tenille Dashwood múlt héten felajánlotta Rosemary-nek, hogy szívesen lenne a partnere, mivel Taya mostanában a saját karrierjét egyengeti. Rosemary nem volt elragadtatva az ötlettől, helyette kihívta egy meccsre Tenille-t.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/
 
Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.