Header Ads

Floridában lesz az idei két napos WrestleMania

A tavalyihoz hasonlóan az idei WrestleMania is két napos lesz, de a tervek szerint már nézők előtt. A nagy átszervezések oka a még mindig tartó koronavírus-járvány.

(Fotó: WWE)

A WrestleMania 37-et április 10-én és 11-én rendezi meg a WWE, így a tavalyihoz hasonlóan két napos lesz a rendezvény. Az esemény helyszínének a Tampa Bay-i Raymond James Stadiont választották, ahol eredetileg a WrestleMania 36-ot rendezték volna.

A következő két évben a WWE visszatér az egy napos formátumhoz. 2022. április 3-án az arlingtoni AT&T Stadionban lesz a WrestleMania 38. Ebben a stadionban rendezték meg a WrestleMania 32-t, ahol rekordot jelentő 101 ezer néző volt jelen.

A WrestleMania 39 2023. április 2-án lesz a Los Angeles-i SoFi Stadionban. A "hollywoodi WrestleMania" eredetileg ebben az évben lett volna március 28-án.

A WWE úgy tervez, hogy a WrestleMania 37-en lesznek helyszíni nézők, hiszen úgy fogalmaznak, hogy a helyi partnereikkel és a floridai kormánnyal koordináltan - a biztonsági előírásokat betartva - hamarosan elindítják a jegyértékesítést. Hogy pontosan mennyi rajongó lehet majd a stadionban ezután derül ki, de teltház biztosan nem lesz.

(Forrás: WWE)


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.