Header Ads

Fél hónapja karanténban: Mick Foley elkapta a koronavírust

A háromszoros WWE Bajnok legenda a Twitteren jelezte, hogy megfertőződött a koronavírussal.

Mick Foley 2016 és 2017 között a Monday Night RAW General Menedzsere volt – (Fotó: WWE)

Mick Foley még december közepén produkált pozitív koronavírus-tesztet és bár már jól van, még nem szabadult a karanténból. Erről a Twitteren számolt be egy rövid videóban.

Azután lett pozitív a tesztem, hogy részt vettem egy virtuális aláírás adáson még december 12-én. Csupán két ember volt velem a szobában, mind a ketten viseltek maszkot, de én levettem, hogy jobb munkát végezzek az online eseményen. Később azon az estén az egyik úriember tüneteket produkált, majd értesített a pozitív tesztjéről. Kivártam az 5 napot majd teszteltem magam. 18 napja zártam be magam a hotelszobába, ami kicsit sem mókás, rosszabb, mint a testifájdalmak és a szaglás elvesztése.

Az 55 esztendős legenda hozzátette, hogy emiatt nem lehetett ott a családjával karácsonykor és szilveszterkor sem. Foley arról is beszélt, hogy az elmúlt 11 hónapban volt néhány nyilvános fellépése és bár mindent megtett a védekezéssel, mint mondja talán végezhetett volna jobb munkát ebben is.

Kérlek benneteket, hogy továbbra is vegyétek komolyan a vírust. Bár közeleg a vakcina még mindig nehéz napjaink lesznek. Hordjatok maszkot, tartsatok távolságot és vigyázzatok a másikra. Mindenkinek boldog, egészséges Új Évet kívánok.

A karantén miatt nincs esély arra, hogy Foley ott legyen a január 4-ei RAW-n a "Legendék Estéjén". 


1 megjegyzés:

  1. Ne is legyen ott inkább gyógyuljon. Nem fog hiányozni az adásról így is lesz ott sok nyúgger még.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.