Header Ads

Eric Bischoff: Vannak dolgok, amiket Vince Russo nem ért

Eric Bischoff és Vince Russo először még a WCW-ban, majd a TNA-ben dolgozhattak egymással, így pontos rálátásuk van egymás munkájára.

Vince Russo és Eric Bischoff a WCW Nitron - (Fotó: Pinterest)

A WCW egykori elnöke a saját podcastjében, a 83 Weeksben beszélt arról, hogy szerinte a WWE korábbi fő írója, aki egykor a WCW és a TNA kreatív irányításában is részt vett nem sokat ért a televíziózáshoz, mint üzlethez. Eric Bischoff szerint ha 6 évet adnának Vince Russonak ahhoz, hogy alkosson sem számítana. Bischoff szerint hosszútávon a stílus, amiben Russo gyártotta az adásokat nem hoz új nézőket.

Kell lennie ötletnek és érteni kell a nézőközönséget is. Nem élheted a pubertáskori fantáziáidat a ringben, azzal a hittel, hogy a közönség nagy része élvezi. A televíziózás a nézettségről szól és ha nincs nézettséged, akkor nem tudsz reklámspotokat eladni. Lehet nézettséged, de még nem biztos, hogy lesz reklámod. Ez a kettő kéz a kézben jár egymással. Ha nincs meg az a közönséged, ami a befektetőidet érdekli, akkor nem veszik meg a műsorod, nem költik rád a pénzüket.


Bischoff arról is beszélt, hogy Vince Russo nem fektetett a gyerekekbe, a családokba és azokba az emberekbe, akik nem rajonganak a pankrációért.

A pankráció egy generációs termék. Ha megnézitek az Attitude Érát és néhány dolgot, amiket megcsináltunk a Nitron, akkor ezek olyan dolgok voltak, amelyeket, ha gyerekek néztek, akkor a családjaik nem biztos, hogy örültek annak. Túlságosan is felnőtteknek szólt. Ha egy olyan srácnak adsz hat hónapot vagy egy évet, mint Vince Russo, aki a pubertáskori álmait éli, akkor az már nem lesz többé pankrációs cég.


(Forrás: SeScoops)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.