Header Ads

Edge visszatérése volt 2020 legjobb pillanata? - videó

A WWE Edge visszatérését választotta az előző év legjobb visszatérésnek, de talán 2020 legjobb pillanatának is gondolhatjuk.

Edge a 2020-as Royal Rumble meccsben Roman Reigns-szel is szemben találta magát - (Fotó: WWE)

Edgenek Nehézsúlyú Világbajnokként kellett visszavonulnia 2011-ben a WrestleMania 27 után, miután az orvosok eltiltották a pankrációtól. A kandadai nyaka már annyira rossz állapotban volt, hogy egy szerencsétlen esés után akár le is bénulhatott volna. A tizenegyszeres WWE Nehézsúlyú Világbajnokot 2012-ben a Hall of Famebe is beavatták.


Út a visszatéréshez

Edge az évek folyamán számtalanszor megjelent, de az első fizikai szegmense csak 2019. augusztus 11-én történt meg a SummerSlamen, ahol spearelte Eliast. Ekkor még tagadta a visszatérése lehetőségét, de valójában már megkezdte az orvosiengedélyek beszerzését, ugyanis a 9 év alatt rengeteget javult az állapota. 

Edge 2020. január 26-án meglepetésként visszatért a Royal Rumble-ön a férfi rumble meccsben. A nagy pillanatot egész évben nem lehetett elfelejteni, ami nagyban köszönhető a közönség reakciónak is. Sajnos 2020. márciusa óta nem lehetnek nézők a WWE eseményeken a koronavírus-járvány miatt.

Véleményem szerint a Rated-R Superstar visszatérése volt 2020 legjobb WWE pillanata.


Neked melyik a kedvenc pillanatod az előző évből?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.