Header Ads

AEW: Jön a meccs, amit nem így akartunk - jegyzet

Az All Elite Wrestling rajongói egy ideje várták meg a Wardlow kontra Jake Hager mérkőzést, hiszen két nagy darab, robosztus birkózóról van szó.

(Fotó: All Elite Wrestling)

A 38 éves Jake Hager még 2019 októberében debütált az AEW Dynamite-on és rögtön a Chris Jericho vezette Inner Circle tagja lett. Sok feljegyezhető pillanata viszont még nem volt a szervezetnél, hiszen elsődlegesen a ketrecharcos pályafutására koncentrál. A Bellatorban legutóbb tavaly októberben volt mérkőzése, amelyet megnyert. Hagernek 2020-ban a Revolution gálán volt az első egyéni meccse Dustin Rhodes ellen, amit megnyert, de áprilisban az Empty Arena No Holds Barred meccset Jon Moxley ellen elvesztette.

A 32 esztendős Wardlow 2019 novemberében debütált az AEW-ban, ahol azóta is MJF testőre, de voltak már egyéni mérkőzései. A legemlékezetesebb összecsapása Cody Rhodes ellen volt, akivel ketrecben küzdött meg és veszített egy februári Dynamite-on. Később MJF-fel együtt csatlakozott az Inner Circlehöz.

Hager és Wardlow azonban, mint a két nagy fiú nézeteltérésbe került egymással, amely egy mérkőzéshez vezetett az év első Dynamite adásán, a New Year's Smash epizódon.

MJF és Wardlow – (Fotó: All Elite Wrestling)


Mi a bajom a meccsel?

A mérkőzéssel önmagában semmi, mert van benne érdeklődésem és nem csak nekem. A felvezetést hiányolom, egyszerűen csak bedobtak egy meccset a semmiből, ami sokkal nagyobb invesztálást érdemelt volna. A két fél viszálya egy ideje megkezdődött, voltak szóbárbajok, de kellett volna néhány Dynamite adás, ahol egymásnak eresztik a két nagy embert. Akár egy pay-per-viewt is megért volna, sőt biztosan.

Lehet az AEW egyelőre nem gondolja komolyan a meccset és az igazi nagy ütközet később lesz. Elképzelhetőnek tartom, hogy az Inner Circle belezavar majd a meccsbe, ami így hamar véget ér. 

Ezt a küzdelmet akkor kellene ellőni, amikor MJF és Jericho viszonya megromlik, hiszen nem elképzelhetetlen, hogy hamarosan köztük is csörte lesz a banda vezetése körül - lehet éppen a mostani meccs ennek az első állomása. Hosszabbtávon ugyanis azt látom, hogy MJF-ék elhagyják a bandát vagy éppen Jericho-Guevara-Hager hármas lép ki, bár még nagyon sok irányba elmehet a történet.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.