Header Ads

A WWE pankrátorai sorra dicsérik a legutóbbi AEW Dynamite-ot

Nagy figyelem övezte 2020 utolsó Dynamite adásán, amelyen az All Elite Wrestling megemlékezett a 41 éves korában elhunyt birkózójáról, Brodie Leeről.

Daniel Bryan és Luke Harper a WWE SmackDownon - (Fotó: WWE)

A WWE szolidan oldotta meg a Brodie Leetől való elbúcsúzást, mivel a náluk Luke Harperként fellépő pankrátor már egy éve nem volt tagja a szervezetnek. A rajongók többsége azonban nem örült annak, hogy Harper nem kapott több tiszteletet a hétfői RAW-n. 

Ezzel szemben az All Elite Wrestling az egész adását neki szentelte, ráadásul a fia Brodie Lee Jr. szerződést kapott a cégtől, így az AEW roster teljesértékű tagja lesz, amint kiképzik és abban a korban lesz, hogy ringbe léphessen. A fiú még csupán 8 esztendős. A promóció tulajdonosa, Tony Khan a gyermeknek adta a jelenleg használatos TNT Bajnoki övet, így a cím birtokos Darby Allin egy új övet kap majd. A név nem változik, csak a dizájn.

A WWE szupersztárjai figyelemmel követték a szerdai Dynamite tribute showt és a Twitteren nyilvánítottak véleményt a korábbi társuk elbúcsúztatásáról. 

Csodálatos volt.

- írta Kevin Owens.

Fantasztikus módja volt az elköszönésnek.

- tweetelte Xavier Woods. 

Milyen csodálatos tisztelet adás volt ez egy gyönyörű embernek. Örömteli, hogy barátja lehettem egy olyan embernek, akit ennyien szerettek.

- írta Big E.

Gyönyörű volt. Több alkalommal is sírtam. Nagyon köszönöm, hogy így megbecsültök egy olyan férfit, akit szerettünk. Köszönöm azt is, hogy így mutattatok tiszteletet a családja felé. Szeretlek Brodie, mindannyiunknak hiányzol.
- hangsúlyozta Daniel Bryan. 

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.