Header Ads

Vince Russo kritizálta a SmackDown nézettségét

A WWE korábbi fő író kritizálta a szervezetet, amiért a múlt heti SmackDown nézettsége majdnem megfeleződött.

Vince Russo és Vince McMahon - (Fotó: WWE)

Korábban már beszámoltunk róla, miszerint a múlt pénteki SmackDown az első órában elérte a 4 millió nézőt, de a második órában már csak 2 millió 574 ezer ember maradt a tv előtt. Ez átlagosan 3 millió 335 ezer nézőt jelentett.

Vince Russo azt kritizálta, hogy a WWE olyan történeteket gyárt, amelyek nem érdeklik az embereket. A korábbi fő író összehasonlította a terméket a Walking Deadel, amely az egyik legnézettebb sorozat a világon. Russo hangsúlyozta, hogy a Walking Dead eléri, hogy egy órán belül akár három karakter is érdekes legyen a nézők számára. Példaként a múlt heti SmackDown hozta fel.

Láttátok a SmackDown múlt heti számait, amit az NFL-ből profitáltak? Azt is láttátok ahogyan második órában az emberek fele távozott? Nem érdekelte őket tovább az adás, mert a WWE nem adott nekik történetet. Az első órában kell lennie egy olyan történetnek, amivel megfogod az embereket. Amikor először megláttam az első és a második óra számait csak annyit mondtam, hogy a szentségit. Ha ez nem mond nektek semmit, akkor nem tudom mi fog.

Russo hozzátette, hogy a WWE olyan pankrátorokat nyom, akikbe a rajongók nem invesztálnak, a történetek pedig nem fogják meg az emberek figyelmét.

(Forrás: Sportskeeda)

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.