Header Ads

Van esély arra, hogy Sting birkózzon az AEW-ban

A WCW és TNA legendája hagyta lejárni a WWE-s legenda szerződését és elfogadta Tony Khan ajánlatát, így a héten csatlakozott az All Elite Wrestlinghez.
Sting december 2-án az AEW Dynamite-on – (Fotó: All Elite Wrestling)

A Wrestling Observer Rádióban elhangzott, hogy gyakorlatilag biztosra volt mondható az, hogy Sting az All Elite Wrestlinghez szerződik miután nem hosszabbította meg a kontraktusát a WWE-vel. A legenda több évre írt alá a szervezethez, ráadásul azzal, hogy mindezt karácsonyra időzítették sok bevétele lesz az AEW-nak a Sting ajándéktárgyakból, amelyből természetesen a pankrátor is részesül.

Dave Meltzer szerint Sting biztosan fizikai kontaktusba kerül, majd de mindezt óvatosan teszi majd. Az sem elképzelhetetlen, hogy a bumpokat kerülni fogja. Arra már, hogy az Ikon meccsekben is szerepelhet maga az AEW weboldala utal, hiszen Sting nevénél is szerepel a mérleg, azaz a győzelmi és a vereségi statisztika. Ezt csak az aktív birkózók mellé írják oda, ráadásul ebbe a kategóriába sorolták be, nem pedig az edzők közé, ami a menedzsereket jelenti.

Aki esetleg nem tudná, Sting ringbeli szereplése azért kérdéses, mert 2015-ben a Night of Champions gálán súlyos nyaksérülést szenvedett a Seth Rollins elleni WWE Bajnoki Címmérkőzése során. Hivatalosan gerinccsatorna szűkület alakult ki nála. Érdekesség, hogy Edge 2011-ben szintén emiatt vonult vissza, de idén 9 év kihagyást követően visszatérhetett. Ugyanakkor Edge még csak 47 éves, míg Sting 61.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.