Header Ads

Újraegyesült a Bullet Club az Impact Wrestlingnél - videóval

Kenny Omega ezen a héten már akcióba lépett az Impact Wrestlingnél, és összeállt a szervezet aktuális csapatbajnokaival, Karl Andersonnal és Doc Gallows-szal.
Fotó: ImpactWrestling
Fotó: ImpactWrestling

Kenny Omega két héttel ezelőtt Don Callis segítségével elhódította Jon Moxley-tól az AEW világbajnoki címet, majd jött a nem várt fordulat, Callis magával vitte az Impact Wrestlinghez az újdonsült bajnokot. Omega múlt héten csak egy rövid szegmenseben volt látható az AXS TV-n, amiben elmondta, hogy szabadidejében szeretné elhódítani más szervezetek világbajnoki címeit is. Omega a múlt szombati Final Resolution adásban is feltűnt, ahol találkozott korábbi Bullet Clubbos csapattársával, Karl Andersonnal. A cég ezt követően bejelentette, hogy Omega ezen a héten is fel fog tűnni náluk, de akkor már sejteni lehetett, hogy nem csak a kanapén ülve fog beszélgetni Callissal. 

Omega és Callis megnézték Karl Anderson egyéni mérkőzését Chris Sabin ellen, majd a meccs után bementek az arénába, és segítettek a Good Brothers tagjainak, akik megtámadták Rich Swann és a Motor City Machine Guns trióját. A szegmensből megtudhattuk, hogy Kenny Omega először a január 16-ai Hard to Kill PPV-n fog az Impact Wrestling ringjébe lépni a korábbi Bullet Clubbos barátaival, Karl Andersonnal és Doc Gallows-szal.Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.