Header Ads

Szívszorító gesztus: Kenny Omega kikapott Brodie Lee fiától

Brodie Lee halála előtt sem volt jó állapotban, így a családja már hetek óta nehéz pillanatokat élt át. Kenny Omega 2020. december 17-én az AEW Dynamite adáson nagyon szép gesztust tett, ugyanis jelképesen elvesztette az övet Lee fia ellen.

Don Callis és az AEW Világbajnok Kenny Omega - (Fotó: All Elite Wrestling)

Vasárnap szomorú hír rázta meg a pankráció világát, ugyanis 41 éves korában elhunyt Jonathan Huber, aki a WWE-ben Luke Harper, míg az AEW-ban Brodie Lee karakterét alakította. A pankrátor egy tüdőprobléma következtében halt meg, de nem a koronavírus miatt - hangsúlyozza a családja. A birkózóról az összes korábbi promóciója és társa megemlékezett az interneten.


Kenny Omega szép gesztusa

Huber felesége Amanda és a két gyermeke ott volt a december 17-ei Dynamite felvételein. Miután vége lett az adásnak Jonathan 8 éves kisfia egy szegmensben vett részt, amelyben a Young Bucks és Kenny Omega megpróbálták meggyőzni arról, hogy csatlakozzon a The Elitehez. A Dark Order - aminek Huber a tagja volt, mint az Exalted One - ezt nem hagyta annyiban, így egy kisebb csata alakult ki a ringben. Az ütközettből az lett, hogy Omega és a kis Brodie összecsapott egymással az AEW Világbajnoki Címért, amelyet a kisfiú megnyert. Mindez nem volt hivatalos váltás, hanem csupán szimbolikus.

Akkor Omegáék gesztusa egy karácsonyi ajándéknak tűnhetett, de mostanra több annál, hiszen a fiú tíz nappal később elvesztette az édesapját.

(Forrás: The Sportster)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.