Header Ads

Sting megerősítette, hogy birkózni fog az AEW-ban

A december 2-ai debütálása óta kérdéses volt, hogy Sting végül birkózik-e az AEW-ban vagy sem? Erre most megkaptuk a választ.

Sting december másodikán debütált az AEW-ban a Dynamite adáson - (Fotó: WWE)

Sting interjúja ismét nem sikerült túl hosszúra a szerdai Dynamite-on, viszont az adás után leült Tony Schiavoneval beszélgetni az AEW Unrestricted című podcastben, ahol elárult némi részletet a szerződtetéséről. Sting elmondta, hogy valóban azért tért vissza, mert pozitívan akarja befejezni a pályafutását, amire a WWE-ben nem volt lehetősége.

Sting 2015-ben a Night of Champions gálán súlyos nyaksérülést szenvedett a Seth Rollins elleni WWE Bajnoki Címmérkőzésén, amely után a promóció nem engedte többé ringbe lépni. Az Ikon kezdeményezte, hogy kapjon egy Cinematic mérkőzést The Undertaker ellen, de a WWE ebbe sem ment bele. Ekkor a legenda érezte, hogy távoznia kell.

Nem akartam, hogy ez az egész így legyen befejezve. Kérvényeztem a cinematic mérkőzést Undertakerrel ellen, de ez különböző okok miatt nem történt meg. Amikor Tony Khan felhívott megkérdezte, hogy érdekelnek-e az ilyen fajta meccsek. Én pedig igent mondtam. Szeretnék visszatérni, megcsinálni és nem a füle-farkam behúzva eltűnni. Nem kell a legmagasabb szinten befejeznem, csupán szeretnék pozitívan távozni.

Később Tony Schiavone is beszélt Sting lehetséges visszatéréséről.

A roster tagja. Biztosan látjuk majd egy-két meccsben. Nem hiszem, hogy normális menetrendben birkózna az AEW Dynamite-on, de látjátok majd birkózni.

Már csak az a kérdés, hogy ki lesz Sting jövőbeli ellenfele? Darby Allin vagy a Team Taz egyik tagja?

(Források: The Sportster és WWFOldSchool)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.