Header Ads

Sting az All Elite Wrestlinghez igazolt – videóval

Az All Elite Wrestling már az adás előtt azt ígérte, hogy a történelem legjobb Dynamite epizódja lehet az eheti. Nos ha valaki ezt gondolta a match card láttán, akkor Sting megjelenése megkoronázta ezt az érzetet.

(Fotó: All Elite Wrestling)

A Dynamite Winter is Coming különkiadásában Darby Allin és Cody Rhodes Arn Anderson segítsége mellett legyőzte a Team Tazt azaz Ricky Starksot és Powerhouse Hobbst. A meccs után a Tazz brigádja Brian Cage-dzsel kiegészülve nekiment a Codyéknak, akiken Dustin Rhodes is próbált segíteni, ám mindhiába.

Sting ezt követően jelent meg nagy meglepetésre, gyakorlatilag semmit sem kellett tennie mivel Tazzék automatikusan elhagyták a ringet. A "Fullánk" legutoljára 2001-ben jelent meg a TNT csatornán, akkor az utolsó WCW Monday Nitro-n győzte le a főmérkőzésben Ric Flairt. Egészen tavaly őszig ez volt az utolsó pankrációs adás a csatornán.

Az adás közben kiderült, hogy Sting több évre szóló megállapodást kötött a szervezet vezetőjével, Tony Khannal. Az AEW később a hivatalos weboldalán azt is elárulta, hogy a 61 esztendős legenda teljes idős szerződést írt alá, így szinte az összes epizódon ott lesz majd. Legközelebb jövőhéten szerdán láthatjuk majd, amikor Tony Schiavone interjút készít vele a Dynamite-on.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.