Header Ads

RAW: Nézettség növelési céllal jön a legendák estéje

Finoman szólva is nagyon gyenge a RAW nézettsége, még éppen nem teljesít jobban az AEW a különleges kiadású Dynamite adásaival.

(Fotó: WWE)

A hét elején most már mondhatjuk, hogy a megszokottak szerint a WWE bejelentette, hogy a legendái visszatérésével kezdi az új évet. Január 4-én - ami különleges dátum a pankráció világában, hisz anno 1999-ben ezen a napon történt a Fingerpoke of Doom a WCW-ban és 2010-ben ezen a napon költözött hétfőre az Impact - több, mint húsz legenda tér vissza a WWE-be:

Hulk Hogan, Ric Flair, Big Show, Carlito, Mark Henry, Kurt Angle, Booker T, The Big Show, Melina, Mickie James, Boogeyman, Jimmy Hart, Alicia Fox, Candice Michelle, Jeff Jarrett, Ivory, IRS, Hillbilly Jim, Michael PS Hayes, Tatanka, Jacqueline, Sgt. Slaughter, Beth Phoenix és Torrie Wilson.

A WWE a január 2-ai SmackDownnal kezdni meg az évet, míg az első RAW a már említett január 4-ei. A kreatív csapat egyik tagja a RingsideNewsnak elárulta, hogy Vince McMahon nézettség növekedést vár legendák visszatérésétől, illetve azt hogy ezzel összességében nőnek majd a számok a Royal Rumble előtt. A forrás hozzá teszi: kidolgozott terv viszont még nincs a nézettség tartós növelésére.

IDE KAPCSOLÓDIK: TOVÁBBRA IS FŐ ÍRÓT KERES A WWE

2019. július 22-én a Raw Reunion külön kiadás 3 millió nézőt hozott. Ez a szám korábban normális volt, de 2020-21-ben már ez számít kiemelkedőnek, nem pedig a 4 millió körüli nézettség. McMahon valami hasonló nézettség növekedést vár.


Történelme leggyengébb nézettségét produkálta a RAW

A december 14-ei RAW csupán 1 millió 527 ezer nézőt hozott, amire a RAW 27 éves történetében még nem volt példa. Ez a szám növekedett picit, hiszen december 21-én már 1 millió 691 ezren nézték meg az adást. A húsz legenda visszatérésével biztosan növekszik a nézettség, de kérdés, hogy mennyivel? Ahhoz, hogy többen nézzék a RAW-t a jelenlegi termékkel kell majd megfogniuk az embereket.

(Forrás: The Sportster)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.