Header Ads

Mike Chioda még mindig frusztrált az elbocsájtása miatt

A WWE legendás bírója tavasszal lett áldozata a költségcsökkentési hadjáratnak.

Mike Chioda - (Fotó: WWE)

A koronavírus-járvány első hullámát a WWE is nehezen viselte anyagilag, amely következtében Mike Chiodától is megvált a szervezet. A bíró 35 évig állt a cég alkalmazásában és számtalan nagy mérkőzést vezényelt le. Chioda nem tűnt el teljesen, hiszen két alkalommal megjelent az All Elite Wrestlingben, nemrég pedig a saját podcastjében mesélt az aktuális érzéseiről.

Nem mondhatom, hogy Vince nem viszonozza a hűséget. Vince, Linda, Shane és Stephanie megszavazta a bizalmat 35 éven keresztül. Ezen a ponton nem tudom, hogy a lojalitás milyen irányba ment, de csalódást keltő. Nem igaz, hogy nem találták meg a megfelelő alkalmát a visszavonulásomra egy olyan cégnél, ahol 35 évig dolgoztam és ami ebben a szakmában a legjobb. 35 évig azt gondoltam, hogy ez a cég jó irányba megy a pankráció bizniszben.

Hogy őszinte legyek, ez az egész kicsit megtörte a szívem. Mérges és frusztrált vagyok azért, amiért nem fejezhettem be a karrierem. Ha azt kérték volna, hogy fél éven belül vonuljak vissza, akkor megteszem. Bármi mást megcsináltam volna, akár edzettem volna a többi bírót, de ha kell még a padlót is felmostam volna. Mindegy. Nem tudom, hogy tényleg Vince döntött-e így. Őszintén nem tudom megmondani, de megtörtént. Egy kicsit frusztráló.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.