Header Ads

Látjuk-e még Chris Jerichot a New Japan Pro-Wrestlingben?

A WWE-s távozása után a kanadai pankrátor először a New Japan Pro-Wrestlingnél lépett fel, majd az All Elite Wrestling elindulásakor csatlakozott az új szervezethez.

Chris Jericho a New Japan Pro-Wrestling ringjében - (Fotó: NJPW)

Chris Jericho a koronavírus-járvány miatt csak az All Elite Wrestlingnél lépett fel, hiszen nem tudott kiutazni Japánba a New Japan Pro-Wrestlinghez. Az utóbbi időben a tiltás megszűnt, így a pankrátorok utazhatnak. Januárban lesz a Wrestle Kingdom 15, így kérdéses, hogy amerikai földről ott lesz-e az adáson az IWGP US Bajnok Jon Moxley, Kenny Omega vagy Chris Jericho.

Az említett birkózók azért sem dolgoznak a japán eseményeken, mert mindegy egyes alkalommal karanténba kellene vonulniuk az Egyesült Államokba való visszatérésük alkalmával. Ezen okból, ha fellépnének a Wrestle Kingdomon, akkor két Dynamite epizódot kellen kihagyniuk.

A Wrestling Observer Rádióban elhangzott, hogy az NJPW a pandémia előtt tervezett Jericho meccsekkel, de azóta a kanadai pankrátor szerződése lejárt a promóciónál. Az szervezet akkori elnöke, Harold Meij nem akart alkalmazni, mert Jericho túl nagy pénzt kért. Utóbbi álláspont már megváltozott, mert a szervezet vezetősége kicserélődött. Dave Meltzer szerkesztő szerint AEW első világbajnoka leghamarabb a júniusi Dominion gálán szerepelhet.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.