Header Ads

Kevin Sullivan visszaemlékezett az 1997-es Sting kontra Hogan meccs körülményeire

Napra pontosan 23 évvel ezelőtt rendezték meg a Hétfő Esti Háborúk egyik legmeghatározóbb mérkőzését. A meccs azonban nem úgy végződött ahogyan azt eltervezték, sokan ezt az első olyan hibának tartják, ami a WCW bukásához vezetett.

Hollywood Hogan és Sting szemtől szemben egymással a gongszó előtt.

1996-ban kezdődött el a WCW-ban a Sting kontra New World Order történet, amely első mérkőzésére másfél évet kellett várni. 1997. december 28-án Sting végre megmérkőzhetett a WCW/NWO Nehézsúlyú Világbajnok bandavezérrel, Hollywood Hulk Hogannel a Starrcade pay-per-viewn. A meccs azonban teljes káoszba torkollott, hiszen Sting szabályos tussal kikapott, majd megjött Bret Hart, aki nem engedte, hogy így érjen véget a mérkőzés. Sting befogta Hogant a Scorpion Death Lockba, de a Hulkster nem kopogott ennek ellenére kikapott Hart döntése értelmében. A befejezés azért volt furcsa, mert Nick Patrik bíró nem számolt gyorsan, annak ellenére hogy ezt kérték tőle az összecsapás előtt.

A WCW akkori bookere a “TaskMaster Talks” című podcastben elmondta: azt, hogy pontosan mi történt ott két ember tudja, Hogan és Nick Patrik. Kevin Sullivan hozzátette: gyorsan kellett volna számolnia, majd Hart megjelenése után az adás idő leteltével megjelent volna az nWo.

Nem egyszer megkérdeztem Nick Patriket, hogy miért történt így, de azt mondja azért, mert Sting nem tört ki a tusból. Tizenkét féleképpen tudnám elmagyarázni, de azt állítja, hogy gyorsan számolt. Biztosan nem volt semmiféle rossz kommunikáció.

A mérkőzésről készült bővebb írásunkat ITT találjátok. 

(Forrás: WrestlingNewsCo)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.