Header Ads

IMPACT! 2020. december 8. - Kenny Omega az Impact Wrestling-nél! - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Josh Alexander megküzdött Chris Sabin-nel, TJP kihívta Brian Myers-t, Cody Deaner szembenézett Eric Young-gal, folytatódott a női csapatbajnoki címekért rendezett torna, Chris Bey és Moose kiállt Rich Swann és Moose párosa ellen, valamint megtudhattuk mik a tervei Kenny Omega-nak az Impact Wrestling-nél.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

A múlt heti AEW adás főmérkőzésének rövid összefoglaló videójával kezdődött az eheti IMPACT! adás. A Winter is Coming estéjén  Kenny Omega elhódította a szervezet világbajnoki címét Jon Moxley-tól. Az este folyamán jelen volt a helyszínen Don Callis, aki a meccs után bejelentette, hogy Kenny Omega  ott lesz az eheti IMPACT! adásban. Callis és Omega meg is érkeztek egy lakóbusszal a Skyway Studio-hoz.

Josh Alexander vs. Chris Sabin  

Az este első küzdelmét a két korábbi csapatbajnok egy-egy tagja, Josh Alexander és Chris Sabin vívták egymással. A két birkózót elkísérte az arénába Alex Shelly és Ethan Page, hogy támogassák a csapattársaikat. Az utóbbi   azonban ezt túl komolyan vette, ami kizökkentette Alexander-t. Ezt Sabin kihasználta, és két vállra fektette az ellenfelét. Josh nem tudott tudott kijönni a tusból, így tovább folytatódott a North pech szériája.

Chris Bey felkereste Moose-t, hogy átbeszélje vele a stratégiájukat a Willie Mack és Rich Swann elleni mérkőzés ellőtt. Moose nem volt hajlandó tervet kidolgozni Bey-el, mondván majd az öklei beszélni fognak helyette az este folyamán.

Egy fizetett hirdetésben Tony Khan, az AEW elnöke meghívta Don Callis-t, hogy ismét legyen jelen a  Dynamite adásban az új világbajnok Kenny Omega mellett.
 
Brian Myers vs. TJP
 
TJP számos szorító fogást végrehajtott Myers-en, és ezzel többször is tushelyzetbe hozta az ellenfelét. Brian sokáig nem tudott fordítani, de amikor TJP ráugrott egy Mamba Splash-el, felhúzta a térdeit, és ő is két vállra fektette a korábbi X-Division bajnokot. TJP kijött a tusból, majd Ankle Lock fogásba fogta Brian lábát, aki ráhúzta a bírót TJP-re, hogy ki tudjon szabadulni. Ezt követően Myers bevitt egy Spinebuster-t TJP-nek, majd jött egy Clothesline, amivel pontot tett a mérkőzés végére. 

Cody Deaner felkészült az Eric Young elleni mérkőzésére, majd megkérte Cousin Jake-et, hogy ne avatkozzon bele a küzdelembe, mert ezt egyedül kell lerendeznie.

Rohit Raju megkereste TJP-t, és az orra alá dörgölte, hogy kikapott Brian Myers-től. Rohit elmondta, hogy a Final Resolution adásban fog idén utoljára Defeat Rohit kihívást hirdetni, amire bárki jelentkezhet, kivéve TJP. TJP sok szerencsét kívánt Rohit-nak.

Eric Young vs. Cody Deaner
 
Cody-t elkísérte Cousin Jake az arénába, Young pedig Joe Doering oldalán érkezett a mérkőzésre. Cody rögtön a gong után lerohanta Young-ot, de a korábbi világbajnok hamar fordítani tudott. Cody miután a földre küldte a korábbi világbajnokot, rá akart ugrani a felső kötélről, de elhibázta, amit Young kihasznált és egy Pilderdriver-rel legyőzte a Deaners formáció oszlopos tagját. A meccs után Young és Doering még megtámadták Cody-t és Cousin Jake-et, akiknek Rhino sietett a segítségükre egy vascsővel.
 
Larry D kihívta Tommy Dreamer-t egy mérkőzésre. Ha Larry nyer, akkor szabad ember, viszont ha Dreamer, akkor Larry-nek börtönbe kell mennie, amiért lelőtte John E. Bravo-t. Dreamer ezt követően felkereste Scott D'Amore-t, mert aggódott, hogy megváltozik a morál az öltözőben, ha megérkezik Kenny Omega a céghez. Scott megnyugtatta Dreamer-t, és mondta neki, hogy minden rendben lesz.

Deonna Purrazzo & Kimber Lee vs. Taya Valkyrie & Rosemary - Knockouts Tag Team Title Tournament Match

A női csapatbajnoki címekért rendezett torna utolsó selejtező mérkőzését az aktuális Knockouts Champion Deonna Purrazzo és csapattársa Kimber Lee vívták Taya Valkyrie és Rosemary párosával. Deonna és Rosemary kezdték a meccset, majd őket váltotta Kim és Taya. Kimber Lee lerohanta Taya-t, majd Deonna-val közösen megtámadták Rosemary-t. Deonna a meccs egy adott pontján véletlen megrúgta a csapatársát, amitől kizökkent. Ezt észrevette Rosemary, és egy Spear-rel a földre küldte a bajnokot, amivel tovább juttatta a csapatát a középdöntőbe.

Tenille Dashwood és Kaleb felkeresték Alisha-t, de a lánynak nem volt ideje rájuk. Ez nagyon nem tetszett Tenille és Kaleb párosának.

Deonna Purrazzo felkereste Scott D'Amore-t. A bajnok szerint igazságtalanul bánt a vezetőség vele az elmúlt időben. D'Amore erre még rátett egy lapáttal, és közölte vele, hogy a Final Resolution adásban kockára kell tennie Rosemary ellen a Knockouts Championship címét.

Sami Callihan Ken Shamrock nélkül érkezett az arénába, miután Scott D’Amore 30 napos felfüggesztést adott neki D’Lo Brown megtámadása miatt. Callihan felidézte az első baseballütős támadását Eddie Edwards ellen, ahol majdnem megvakította Eddie-t. Ezután Callihan kérte, hogy játsszák le a legutóbbi baseballütős támadását. Ehelyett Alisha érkezett az arénába, aki elárulta, hogy nincs egyedül. Eddie Edwards hátulról megtámadta Callihan-t, és elvette tőle az ütőjét. Sami ekkor kihátrált a ringből.

Chris Bey & Moose vs. Rich Swann & Willie Mack

Az adás főmérkőzését Rich Swann és Moose kezdte. Moose végig lekezelően viselkedett a csapattárásával, még hozzá is vágta Bey-t a földön fekvő Mack-hez. A csere után Swann lerohanta Moose-t és Bey-t, akire rá akart ugrani Mack egy Six Star Frog Splash-el, de ez nem jött össze neki. Ekkor Moose nekiesett a földön fekvő Mack-nek, de ezt nem hagyta Swann, és eltávolította a ringből Moose-t. Bey ezt követően visszament a kötelek közé, és kikopogtatta a magatehetetlen Willie-t. 

Rich Swann a mérkőzés után el akarta hagyni az épületet, de a biztonsági őr ezt nem engedte neki. Csak a meghívott személyek mehetnek a parkolóba, de ő nincs a listán, ellenben Josh Mathews-al. Rich először azt hitte, hogy a magát TNA világbajnoknak tartó Moose van a parkolóban, de az őr közölte vele, hogy az új AEW világbajnok Kenny Omega miatt kellenek ezek az intézkedések.

Josh Mathews belépett az AEW világbajnok Kenny Omega és Don Callis luxusbuszába. Miközben Josh megpróbálta lefolytatni az interjút, Callis azonnal félbeszakította, hogy lecserélje az AEW világbajnoki övön a névtáblát. Callis elárulta, az hogy Omega megnyerte az AEW világbajnoki címet  nem napokig, hónapokig, évekig, hanem évtizedekig tervezték közösen. Az egész akkor kezdődött, amikor Callis-t 27 évvel ezelőtt Omega nagybátyja, a "The Golden Sheik" képezte. Ezután Callis-t bemutatták Az arany sejk unokaöccsének, aki akkor 10 éves volt. Callis azt mondta, hogy nem azért kezdett bele ebbe a vállalkozásba, hogy podcastokat készítsen, vagy kommentátorkodjon. Azért tette ezeket a dolgokat, mert azt tervezte, hogy ott lesz Kenny Omega mellett amikor világbajnok lesz. Callis hozzá tette, hogy ő és Omega azért vannak itt, hogy megváltoztassák a birkózás történelmét, akárcsak múlt héten az AEW Dynamite-on. Omega ezt követően visszaemlékezett arra az időkre, amikor lelkes képregénygyűjtő volt. Most bajnoki öveket szeretne gyűjteni, amik közül a legritkább, az AEW világbajnoki öv. Omega végül kitért rá, hogy egy napon az IMPACT World Championship címet is akarja a gyűjteményébe, de egyelőre vissza kell menniük Callis-szal Jacksonville-be.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.