Header Ads

IMPACT! 2020. december 29. - Best of 2020 2. rész - Előzetes

A ma esti speciális ünnepi IMPACT! adás második részében megtudhatjuk, hogy melyik szegmenst választottak a rajongók az év pillanatának, valamint arra is fény derül, hogy kik vívták az év mérkőzését.

 A speciális ünnepi IMPACT! adás első részében megtudhattuk, hogy kit választottak a nézők az év birkózójának, Knockout-jának, X-Division sztárjának és Tag Team csapatának. Ma este fény derül, hogy a mi volt az év pillanata, valamint az év mérkőzése.

 Az Impact Wrestling idén is okozott pár felejthetetlen pillanatot a rajongóknak, elég csak visszaemlékezni a Slammiversary PPV-re, ahol több korábbi világbajnok is visszatért a szervezethez, köztük Eric Young és EC3 is. A visszatérések mellett megérkeztek a Good Brothers tagjai Karl Anderson és Doc Gallows, akik mellé az év végén elhozta Don Callis az AEW új világbajnokát, Kenny Omega-t.

Idén többen is kimagasló teljesítményt nyújtottak a ringben, elég csak visszaemlékezni Moose-ra, aki miután visszahozta a TNA világbajnoki övet, több korábbi TNA birkózót is legyőzött, köztük EC3-t, akivel egy ismeretlen helyen küzdött meg a Bound for Glory PPV-n. Ugyan ilyen magas színvonalú mérkőzést láthattunk a Slammiversary PPV főmérkőzésén is, ahol Eddie Edwards, Trey, Ace Austin, Rich Swann és Eric Young néztek szembe egymással a megüresedett világbajnoki címért. Az öt emberes összecsapásból Eddie Edwards jött ki győztesen, és lett a szervezet világbajnoka immáron másodszor a karrierje során.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.