Header Ads

IMPACT! 2020. december 22. - Előzetes

A ma esti speciális ünnepi IMPACT! adásban a cég feleleveníti az idei év legjobb pillanatait, valamint megtudhatjuk, hogy kit választottak a rajongók az év férfi, női, X-Division birkózójának valamint Tag Team csapatának.

Ahogy azt az év végén megszokhatták már az IMPACT! nézői, az utolsó két adás mindig az év legjobb pillanatairól szól, és ez idén sem lesz másképp. 2020-ban számos felejthetetlen pillanatot okozott a cég a rajongóknak, ilyen volt például amikor több korábbi bajnok újra felbukkant az Impact Zone-ban, köztük EC3, Eric Young és James Storm is. Moose a rajongók nagy örömére visszahozta a korábbi TNA nehézsúlyú bajnoki övet. Debütált a szervezetnél Heath és a Good Brothers formáció miután elhagyták a WWE-t. Ha ez még nem lett volna elég, év végén felbukkant az újdonsült AEW világbajnok Kenny Omega, hogy újra összeálljon a korábbi Bullet Club-os csapattársaival, Karl Anderson-nal és Doc Gallows-szal.

A rajongók már hetekkel ezelőtt elkezdhették leadni a voksukat, hogy ki legyen idén az év birkózója. A címért rengetegen megdolgoztak, elég csak megemlíteni Eddie Edwards-ot, aki a Slammiversary PPV-n másodszor is felért a csúcsra azzal, hogy megszerezte a világbajnoki címet, Moose-t aki kimagasló teljesítménnyel és elképesztő profizmussal hozza a TNA nehézsúlyú bajnokot, Sami Callihan-t aki elhódította a világbajnoki címet Brian Cage-től, majd összeállt a Hall of Famer Ken Shamrock-kal, Eric Young-ot aki nem sokkal a visszatérése után újra megszerezte a világbajnoki övet, valamint az aktuális világbajnok Rich Swann-t, aki megmutatta, hogy X-Division birkózóként is meg tudja állni a helyét a nehézsúlyú birkózók között.

Az év női birkózója szavazáson sem volt könnyű dolguk a rajongóknak, mivel idén nagyon magasra tette a lécet a Knockouts részleg. Taya Valkyrie elképesztő hosszú ideig nem talált legyőzőre, majd végül Jordynne Grace fosztotta meg a trónjától. Jordynne mellett a szervezet újdonsült Knockout hölgye Deonna Purrazzo is felért a csúcsra, valamint visszatért egy kisebb kihagyást követően Tenille Dashwood is, hogy felborzolja a kedélyeket. Debütálásokból sem volt idén hiány, elég csak megemlíteni Kimber Lee-t vagy Nevaeh-t, akik szintén kiváló munkát végeztek 2020-ban.

Az X-Divízió részleg legjobb birkózóját kiválasztani sem egy egyszerű feladat, elég csak megemlíteni Trey-t, Dez-t, és Wentz-et, akik az elképesztő látványos mozdulataik bemutatásával egész évben elkápráztatták a nézőket. A Rascalz tagjai az év végén sajnos elhagyták a szervezetet, de az X-Division részleg ettől még töretlen maradt, főleg addig amíg olyan birkózók erősítik mint Willie Mack, TJP, Chris Bey és Rohit Raju, akik mind elhódították idén a bajnoki övet.


Idén kétségtelenül a Tag Team részleg kapta a legnagyobb figyelmet az Impact Wrestling-nél. Ennek köszönhetően a díjért is sokan pályázhatnak, köztük a North, akik több mint egy évig uralták a csapatbajnoki címeket, az év elején bemutatkozó XXXL formáció, a már jól ismert Reno Scum és Rascalz, a Slammiversary-n visszatérő Motor City Machine Guns, valamint az ugyan ezen az estén debütáló Good Brothers is. 

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.