Header Ads

IMPACT! 2020. december 22. - Best of 2020 1. rész - Összefoglaló

Az eheti speciális ünnepi IMPACT! adásban a cég felelevenítette az idei év legjobb pillanatait, valamint megtudhattuk, hogy kit választottak a rajongók az év férfi, női, X-Division birkózójának valamint Tag Team csapatának.

A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Scott D'Amore és Josh Mathews karácsonyi köszöntőjével kezdődött az eheti IMPACT! adás. 
 
Ace Austin (c) vs. Trey - Impact X-Division Championship Match - 2020. Január 12. - Hard to Kill PPV

 
Az este első visszaemlékező mérkőzése Ace Austin és Trey Miguel küzdelme volt, amit a felek a januári Hard to Kill PPV-n vívtak egymással az X-Division bajnoki címért. Trey mérkőzését az édesanyja az első sorból nézte, és a többi nézővel drukkolt a fiának, hogy legyőzze Austin-t. Trey többször is tushelyzetbe tudott kerülni, de Austin végül a Fold befejező mozdulatával sikeresen megvédte a címét. A meccs után Ace Austin odament Trey anyjához, és kérte tőle, hogy adjon neki egy gratuláló puszit. Ekkor Trey visszasietett az arénába, és nekiesett a bajnoknak. A két birkózót végül a bíróknak kellett szétválasztaniuk.
 
Chris Bey közölte Rohit Raju-val, hogy a januári Hard to Kill PPV-n megrendezésre kerülő X-Division címmérkőzésen ő is jelen lesz. Ez nagyon nem tetszett Rohit-nak, és azonnal beszélni akart Scott D'Amore-val.
 
Az első díjat Ace Austin kapta meg, akit a rajongók az év X-Division birkózójának választottak. Ace elmondta, hogy meglepődött, hogy őt szavazták meg a nézők, ugyanis csak négy hónapig birtokolta a bajnoki övet.
 
 
Slammiverary PPV 
 
A következő visszatekintőben az idei Slammiversary PPV rövid összefoglalóját nézhettük meg, ahol visszatért a szervezethez a Motor City Machine Guns, Eric Young és EC3, debütált Heath, a Good Brothers, valamint Eddie Edwards karrierje során másodszor is megszerezte a világbajnoki címet.
 
The North vs The Good Brothers – Tag Team Championships Match - 2020. november 14. - Turning Point

A North csapat több mint egy évig birtokolta a csapatbajnoki öveket, majd miután a Motor City Machine Guns tagjai visszatértek a Slammiverary PPV-n, kihívták Ethan Page-t és Josh Alexander-t. Alex Shelley és Chris Sabin elhódították az öveket a North-tól, de a kanadai formáció nem sokkal később visszaszerezte a címeket. A North második uralkodása idén novemberben ért véget a Turning Point adásban, ahol Karl Anderson és Doc Gallows legyőzték Page és Alexander párosát. 
 
A North sikeres éve mellett a rajongók sem mentek el szó nélkül, és őket választották meg 2019 után idén is az év csapatának. Ethan Page a hír hallatán felhívta Josh Alexander-t, hogy még egyszer bocsánatot kérjen tőle, és hogy a jövőben is szeretne vele együtt dolgozni. Alexander miután látta, hogy üzent neki Page, visszahívta őt, de a telefont Ethan alteregója, a Karate Man vette fel, ami nagyon nem tetszett Josh-nak.
 
 
Scott és Josh megbeszélték, hogy a januári Hard to Kill PPV-n visszahozzák a női csapatbajnoki címeket. Az ezért megrendezett tornán Kiera Hogan és Tasha Steelz már biztosan ott vannak a döntőben. Az ő ellenfeleik a Jordynne Grace & Jazz vs. Havok & Nevah mérkőzés győztesei lesznek.
 
Deonna Purrazzo (c) vs. Jordynne Grace - 30-Minute Ironman Knockouts Championship Match - 2020. augusztus 25. - Emergence 2. rész  
 A következő mérkőzés amit újra megnézhettünk, az Deonna Purrazzo és Jordynne Grace 30 perces Ironman küzdelme volt az Emergence adás második részében. Ahogy arra számítani lehetett, a két lány egy percig nem kímélte egymást, viszont az első pinnre meglepően sokat kellett várni. Ezt Jordynne Grace szerezte meg, aki szorító fogásba tudta fogni Deonna-t. Ezt követően Deonna maga elé rántotta a bírót, így Jordynne őt találta el egy ugrásával az ellenfele helyett. Ezt a bajnok kihasználta, és leütötte Jordynne-t az övével. Ekkor Brandon Tolle már összeszedte magát, és kiszámolta Jordynne-t. Végül mikor a mérkőzésből már csak pár másodperc volt vissza, de Deonna a Fujiwara Armbar fogásába fogta Jordynne-t, aki kopogtatott az utolsó pillanatban. Ezzel 2-1 pinnel Deonnan nyerte a mérkőzést, és megőrízte a Knockouts Championship címét. 
 
Taya Valkyrie üzenetet küldött Deonna Purrazzo-nak. Taya megdicsérte Deonna idei teljesítményét, azonban szerinte csak azért tudott ilyen sikeres lenni, mert még nem keresztezték az útjaik egymást. Ennek okán Taya kihívta egy Knockouts Championship címmérkőzésre Deonna-t amire a januári Hard to Kill PPV-n kerül majd sor.
 
A következő díjat Deonna kapta, akit a rajongók az év Knockout birkózójának választották. Deonna megköszönte a rajongóknak, hogy őt választották, de szerinte ez nem is lehetett volna másképp, mivel össze sem lehet hasonlítani egy lánnyéval sem az ő tehetségét. Szerinte ő a leg technikásabb birkózó a rosterben, és ő lesz a cég történelmének legsikeresebb Knockout bajnoka.
 
 
Josh és Scott kitértek Sami Callihan-re is, aki idén összeállt Ken Shamrock-kal, majd újra viszályba kezdett Eddie Edwards-cal. A felek a jövő évi első IMPACT! adásban meg fognak küzdeni egymással.
 
EC3 vs. Moose - Undisclosed Location Match - 2020. október 24. - Bound for Glory PPV
 
EC3 a Slammiversary PPV-n visszatért az Impact Wrestling-hez, és viszályba kezdett a magát TNA világbajnoknak kinevező Moose-szal. Kettejük története a Bound for Glory gálán tetőzött. EC3 és Moose egy ismeretlen helyen találkozott egymással. Az épületben felállított ring körül EC3 emberei várták Moose-t, Moose magával vitte a TNA világbajnoki övet is az arénába, majd miután mindketten beléptek a kötelek közé, elkezdődött a harc. Moose a mérkőzés elején felülkerekedett EC3-n, de a korábbi kétszeres világbajnok a meccs egy adott pontján összeszedte magát, és be akarta vinni a régi One Percent befejező mozdulatát az ellenfelének. Ekkor azonban bevillantak neki emlékek a múltjából, ami kizökkentette. Ezt kihasználta Moose, és egy Spear-rel a földre küldte EC3-t, majd nekiesett a bajnoki övvel. EC3 ezután már nem tudta folytatni a meccset, így Moose jött ki győztesen kettőjük párharcából.
 
Moose az EC3-vel folytatott viszálya után Willie Mack-et szemelte ki magának. Willie múlt héten kihívta egy Iron Man mérkőzésre Moose-t, majd meg is támadta a magát TNA világbajnoknak nevező birkózót. Moose ekkor megtámadta a cég egyik biztonsági őrét, amiért majdnem letépte róla az ingét, majd kihívta egy mérkőzésre, mondván három percet nem bírna ki ellene a ringben. Mathew Palmer elmondta egy interjúban, hogy ő nem csak biztonsági őr, hanem profi birkózó, majd elfogadta Moose kihívását.

Josh és Scott bejelentették, hogy a januári Genesis adásban rendeznek majd egy Super X Cup tornát. A tornán Ace Austin, Suicide, Daivari, Cousin Jake, Crazzy Steve, valamint az IMPACT újoncai, Tre Lamar, KC Navarro és Blake Christian fognak indulni.
 
Acey Romero meglátogatta Larry D-t a börtönben. Acey elmondta neki, hogy vizsgálatot fog folytatni az ártatlansága bizonyítására. Larry azt mondta, hogy amikor a fényképezés alatt kialudtak a fények, megérezte a kölninek az illatát, amely átalakította az alteregójává, Lawrence D-vé. Azt javasolta Acey-nek, hogy bár senki sem láthatott a sötétben, valaki biztosan hallhatott valamit. És kinek a  legjobb hallása, ha nem egy vaknak, utalva ezzel Crazzy Steve-re.

A folytatásban meg is nézhettük az eset összefoglalóját kezdve attól, amikor John E. Bravo-t lelőtték az esküvőjén.

Az AEW elnöke, Tony Khan és az AEW kommentátora, Tony Schiavone beköszöntek egy újabb fizetett hirdetésben, hogy kommentálják az AEW világbajnokának, Kenny Omega-nak a szereplését a Hard To Kill PPV-n. 

Eric Young visszatért a Slammiverary PPV-n.

Eric Young visszatérése mindenkit sokkolt az idei Slammiversary PPV-n. Young a gála után pár héttel elhódította a világbajnoki címet Eddie Edwards-tól, majd parkolópályára küldte Rich Swann-t. Swann felépült a Bound for Glory gálára, majd elhódította a címet Young-tól. A korábbi világbajnok ezt követően összeállt Joe Doering-gel, hogy közösen meggyógytsák az Impact Wrestling-et egy betegségtől.

Kenny Omega az Impact Wrestling-nél.

Fotó: ImpactWrestling

Don Callis elhozta az Impact Wrestling-hez Kenny Omega-t miután elhódította Jon Moxley-tól az AEW világbajnoki címet. Omega először csak egy rövid szegmenseben volt látható az AXS TV-n, amiben elmondta, hogy szabadidejében szeretné elhódítani más szervezetek világbajnoki címeit is. Omega a Final Resolution adásban is feltűnt, ahol találkozott korábbi Bullet Club-bos csapattársával, Karl Andersonnal. Az AEW világbajnoka a múlt heti adásban is jelen volt,  és Callis-szal közösen megnézte Karl Anderson egyéni mérkőzését Chris Sabin ellen, majd a meccs után bement az arénába, és segített a Good Brothers tagjainak, akik megtámadták Rich Swann és a Motor City Machine Guns trióját. A szegmens végén Don Callis bejelentette, hogy Kenny Omega először a január 16-ai Hard to Kill PPV-n fog az Impact Wrestling ringjébe lépni a korábbi Bullet Clubbos barátaival, Karl Andersonnal és Doc Gallows-szal.

Don Callis és Kenny Omega az eheti adásban is beköszöntek. Az Impact Wrestling alelnöke és az AEW világbajnoka egy fotózáson elevenítették fel a legszebb karácsonyi emlékeiket.

Az este utolsó díját is Deonna Purrazzo zsebelte be, akit a rajongók az év Knockout-ja mellett az év birkózójának is megválasztottak. Deonna örült, hogy elhódíthatott mindent, annak ellenére, hogy milyen sok bizonytalanság övezte 2020-ban.

 
 
Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/
 
Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.