Header Ads

IMPACT! 2020. december 15. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban újra feltűnik Kenny Omega, Chris Bey kihívja Manik-et, Karl Anderson megküzd Chris Sabin-nel, folytatódik a női csapatbajnoki címekért rendezett torna, valamint Tenille Dashwood újra megmérkőzik Alisha-val.

Kenny Omega, az All Elite Wrestling újdonsült világbajnoka egy hete megérkezett az Impact Wrestling-hez. Omega és Don Callis elmesélték a rajongóknak, hogy milyen hosszúra nyúlik a barátságuk, majd Kenny kitért rá, hogy szeretne más szervezeteknél is világbajnoki címet szerezni. Hogy mik a tervei pontosan, azt a ma esti adásból megtudhatjuk.

TJP a múlt szombati Final Resolution adásban előállt a korábbi Manik karakterével, és elhódította az X-Division bajnoki címet Rohit Raju-tól. Manik ma esti ellenfele a korábbi X-Division bajnok Chris Bey lesz.

Az aktuális csapatbajnok Good Brothers formáció oszlopos tagja, Karl Anderson is ringbe lép az este folyamán, és kihívja egy egyéni mérkőzésre Chris Sabin-t.

Elérkeztünk a női csapatbajnoki címekért rendezett torna elődöntőjébe. Az elődöntő első küzdelmét Kiera Hogan és Tasha Steelz párosa fogja vívni Rosemary és Taya Valkyrie ellen.

Tovább folytatódik a viszály Tenille Dashwood és Alisha között. A két lány ma este újra szembe fog nézni egymással.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.