Header Ads

IMPACT! 2020. december 15. - Bullet Club - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Tenille Dashwood újra kiállt Alisha ellen, Chris Bey kihívta Manik-et, folytatódott a női csapatbajnoki címekért rendezett torna, valamint Chris Sabin megküzdött Karl Anderson-nal, amit Kenny Omega sem nézett tétlenül.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Tenille Dashwood  vs. Alisha

A két lány a Final Resolution adásban egyszer már szembenézett egymással, igaz akkor egy csapatmérkőzés keretein belül. Az egyéni mérkőzésre Tenille-t elkísérte Kaleb, Alisha-nak pedig a férje, Eddie Edwards szurkolt a ring mellől. Kaleb közbe is avatkozott a küzdelembe, és kihúzta Tenille-t a ringből, amikor a lány szorult helyzetbe került. Ekkor Eddie odament hozzájuk, de Kaleb leütötte a táskájával a korábbi világbajnokot. Alisha-nak ez nem tetszett, és kiugrott a kötelek közül Kaleb-re, majd miután visszament a szorítóba, Tenille egy Spotlight rúgással a földre küldte, és ezzel újra legyőzte Alisha-t. A meccs után Sami Callihan megjelent a kivetítőn, és üzent Eddie Edwards-nak. Sami elmondta Eddie-nek, hogy a történetük koránt sem ért még véget, és élvezze ki az ünnepeket a családjával, mert ezt most utoljára teheti majd meg. 

Josh Mathews és Madison Rayne bejelentették a nézőknek, hogy Kenny Omega és Don Callis megérkeztek az épülethez. 

Gia Miller interjút készített a Motor City Machine Guns tagjaival. A korábbi csapatbajnokok elmondták, hogy szeretnék visszaszerezni a bajnoki öveiket a Good Brothers-től, és erre még van egy visszavágó lehetőségük. Sabin leszögezte, hogy kész megküzdeni Karl Anderson-nal, és szerinte csak két "Machine Guns" fér el az Impact Wrestling-nél, de ezek közé nem tartozik Anderson. 

Ezt hallva Karl Anderson ott hagyta Kenny Omega-t és Don Callis-t a luxusbuszban, és bement az épületbe, ahol összefutott Rich Swann-nal, majd Chris Sabin-nel és Alex Shelley-vel.

A magát TNA nehézsúlyú világbajnoknak tartó Moose érkezett a szorítóba, hogy elmondja, Willie Mack nem tud birkózni azok után, hogy megtámadta. Ezen felül figyelmeztetett mindenkit, hogy a bajnoki uralkodása felülmúlja Rich Swann-ét. Ekkor belépett az arénába Willie Mack, és közölte Moose-al, hogy a január 9-ei Genesis adásban meg fognak küzdeni egymással egy I quit mérkőzésen. Willie-t megpróbálták visszafogni a biztonságiak, de nem sikerült nekik, így a két birkózó egymásnak esett. Moose dühében a földhöz vágta az egyik biztonsági embert, amiért majdnem letépte róla az ingét. Az eset után Moose elmondta Gia Miller-nek, hogy már fáradt és beteg az olyan független birkózóktól  akik biztonsági őrként próbálnak hírnevet szerezni maguknak, de még három percet sem bírnának ellene a ringben.

Chris Bey felkereste Rohit Raju-t, ugyanis van egy ötlete számára. Szerinte le kellene lepleznie Manik-et, hogy kiderüljön, valójában TJP van a maszk alatt, így vissza kaphatná az X-Division bajnoki övét. Bey-nek lesz egy mérkőzése Manik ellen, és ha szeretné, ezen a meccsen leleplezheti Manik-et.

Tony Khan és Tony Schiavone egy fizetett hirdetésben megkérte Don Callis-t, hogy legyen jelen Kenny Omega mellett az eheti Dynamite adásban. Tony Khan viccesen kitért rá, hogy nincsenek rajongók az arénában, valamint nagyon nehéz megtalálni az AXS TV-t az otthon ülőknek. 

Eric Young megpróbálja eltávolítani a betegséget az Impact Wrestling-ből, első lépéseként pedig meg fogja keresztelni Cody Deaner-t, aki a Final Resolution adásban elárulta Cousin Jake-et.

Manik (c) vs. Chris Bey 

Manik a Final Resolution estélyén legyőzte Rohit Raju-t, és lett a szervezet új X-Division bajnoka. Első mérkőzése bajnokként Chris Bey ellen volt, amit Rohit is a ring mellől konstatált. Bey a meccs egy adott pontján magához rántotta a bajnokot, majd egy alulra mért rúgással a földre küldte. Rohit ekkor úgy döntött, hogy belép a szorítóba, de Chris-szel nem értettek szót egymással, ezért az indiai birkózó leütötte Bey-t. Bey terve ezzel bejött, és DQ-val megnyerte a mérkőzést Manik ellen, Rohit pedig nem kaphatja vissza az övét, mivel nem sikerült lelepleznie a bajnokot.

Az eheti IMPACT! Plus Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük, ahogy Sting debütált 2006-ban a Final Resolution PPV-n.

Josh Alexander nem találta a helyét azok után, hogy nem kaphatnak visszavágó mérkőzést a Good Brothers-től. Ethan Page bocsánatot kért a csapattársától a Karl Anderson elleni veresége miatt. A beszélgetés után Brian Myers felkereste Alexander-t, és mondta Josh-nak, hogy itt az ideje, hogy ott hagyja a North formációt, és összeálljon vele. Alexander-nek nem tetszett az ötlet, és inkább kihívta egy mérkőzésre Myers-t.

A lakóbuszban nem tetszett Kenny Omega-nak, ahogy Rich Swann beszélt Karl Anderson-nal, és "Rich the Bitch-nek" csúfolta Swann-t. Anderson ott hagyta a srácokat, hogy felkészüljön a mérkőzésére.

Taya Valkyrie & Rosemary vs. Kiera Hogan & Tasha Steelz - Knockouts Tag Team Semi-Final Match

A női csapatbajnoki címekért rendezett torna első elődöntő mérkőzését Taya Valkyrie és Rosemary vívták Kiera Hogan és Tasha Steelz párosa ellen. Taya és Rosemary nagyon komolyan vették, hogy már csak egy lépés választotta el őket, hogy a döntőbe kerüljenek, és ennek köszönhetően végig dominálták a küzdelmet. Arra viszont nem számítottak, hogy megérkezik az arénába Deonna Purrazzo és Kimber Lee, akik megtámadták a rámpán Rosemary-t. Taya így egyedül maradt a ringben, ezt pedig kihasználta Kiera, és egy Swinging Neckbreaker után tovább juttatta magát, és Tasha-t a döntőbe.

Eric Young elmondta Cody Deaner-nek, hogy egy olyan betegsége van, ami semmit nem adott neki, viszont mindent elvett tőle. Cody ezáltal szenvedett csak a profi birkózásban.

Tasha Steelz elmondta Kiera Hogan-nek, hogy az nem volt a terv része, hogy nem találta meg a pénzt az övtáskájában és ezért nem adta vissza Hernandez-nek. Idő közben a pénz sajnos elfogyott. A két lány kiment a szobából, majd Johnny Swinger megtalálta az övtáskát, és benne az ellopott pénzt is.

Josh Alexander vs Brian Myers

Josh Alexander egyedül érkezett a Brian Myers elleni mérkőzésére, de nem sokkal később miután elkezdődött a meccs, megjelent Ethan Page. Page csak buzdítani akarta a barátját, de ez nem tetszett Brian-nek, és a ring oszlopának lökte Ethan-t. Page pár perccel később felbukkant, és magára öltötte a Karate Man alteregóját, majd megtámadta Myers-t. A meccset így Brian nyerte DQ-val, Alexander-nek pedig újfent csalódnia kellett a csapattársában.

Eric Yioung megkeresztelte Cody Deaner-t a változás szent vízével.

A Final Resolution adás után Tommy Dreamer börtönbe küldte Larry D-t. Acey Romero megkérte Dreamer-t, hogy engedje szabadon Larry-t, de őt hidegen hagyta Acey kérése. Dreamer ezt követően észrevette, hogy Cousin Jake és Rhino, Cody Deaner árulásáról beszélgetnek. Dreamer azt javasolta a srácoknak, hogy fogjanak össze Young és Doering ellen.

Karl Anderson vs. Chris Sabin 

Elérkeztünk az adás főmérkőzéséhez, amit Karl Anderson és Chris Sabin vívott egymásnak. Sabin-t elkísérte az arénába Alex Shelley, Anderson-nak pedig Omega és Callis drukkoltak a lakóbuszból. Anderson a meccs egy adott pontján bevitt egy Spinebuster-t Sabin-nek, amit egy Cutter követett volna, de Chris ezt nem hagyta, és megpróbálta két vállra fektetni az ellenfelét. Anderson fordított a tushelyzetből, és egy Schoolboy-al kikopogtatta Sabin-t úgy, hogy közben a nadrágjával is rásegített, ami nem volt szabályos.

Rich Swann ezt követően bejött az arénába, és kérdőre vonta Anderson-t, ami nem tetszett Kenny Omega-nak, és elindult ő is az épület felé. Swann és Anderson eközben egymásnak estek, amibe beszálltak a Motor City Machine Guns tagjai is. Anderson segítségére Doc Gallows sietett, majd megérkezett Kenny Omega aki leütötte Rich Swann-t. Don Callis az eset után bejelentette, hogy a január 16-ai Hard to Kill PPV-n a Bullet Club újraegyesül, mivel Kenny Omega és a Good Brothers a ringbe lépnek Rich Swann és a Motor City Machine Guns hármasa ellen.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.