Header Ads

IMPACT! 2020. december 12. - Final Resolution - Előzetes

A ma esti Turning Point adásban a csapatbajnoki öveken kívül az összes bajnoki cím terítékre kerül, köztük az Impact World Championship, amiért a héten Kenny Omega is bejelentkezett. Az aktuális világbajnok Rich Swann ma esti ellenfele a korábbi X-Division bajnok Chris Bey lesz.

Alisha nemrég még mindenáron Tenille Dashwood csapattársa szeretett volna lenni. A két lány el is indult együtt a női csapatbajnoki címekért rendezett tornán, de már az elődöntőben kiestek. Tenille és Kaleb a heti adásban kihívták egy mérkőzésre Alisha-t, akinek a férje, Eddie lesz a csapattársa.

Havok és Nevaeh továbbjutottak a női csapatbajnoki címekért rendezett tornán a középdöntőbe, előtte azonban még egyszer a kötelek közé lépnek a Sea Stars formáció ellen.

Hernandez két hete legyőzte Fallah Bahh-t. Kiera Hogan és Tasha Steelz most megpróbálnak segíteni Bahh-nak, aki kért egy visszavágót Hernandez-től. A mérkőzést Tasha fogja felkonferálni, aminek a vendégbírója Kiera lesz.

A birkózó bíróságon kiderült, hogy Larry D lőtte le John E. Bravo-t az esküvőjén. Tommy Dreamer el akarta vinni a rendőrségre Larry-t, de ő ezt nem hagyta, és leütötte Dreamer-t. A felek megállapodtak egy Old School Rules szabályok szerinti mérkőzésben, amit ha elveszít Larry, akkor feladja magát.

Eric Young számos birkózót megtámadott mióta összeállt Joe Doering-gel, köztük Rhino-t is. Rhino ma este bosszút akar ezért állni a korábbi világbajnokon.

A North tagjai továbbra sem tudják visszaszerezni a csapatbajnoki címeiket a Good Brothers-től, ami Ethan Page-nek köszönhető. Page előbb parkolópályára tette Doc Gallows-t, majd alul maradt AJ Swoggle-től, ami a visszavágó mérkőzés tétje volt. A csapat utolsó esélye a visszavágóra az, ha Page ma legyőzi egy egyéni mérkőzésen Karl Anderson-t.

Deonna Purrazzo és Kimber Lee az eheti adásban kikaptak Rosemary és Taya Valkyire párosától a női csapatbajnok címekért rendezett torna selejtezőjében. Ha ez még nem lett volna elég, Deonna-nak ma este kockára kell tennie a Knockouts Championship címét Rosemary ellen.

Rohit Raju idén utoljára hirdet nyílt kihívást az X-Division bajnoki címére. Legutóbb TJP tett egy sejtelmes utalást Rohit-nak, aki a saját nevével biztosan nem hívhatja ki többet egy címmérkőzésre az indiai birkózót.

Kedd este az AEW új világbajnoka, Kenny Omega utalást tett rá, hogy megszerezné az Impact World Championship címet. Ezt jelenleg Rich Swann birtokolja, akit nem engedtek a biztonságiak Omega közelébe. A világbajnoki címért nemrég Chris Bey is bejelentkezett, így ma este Rich Swann ellene teszi kockára a világbajnoki övét.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.