Header Ads

Hamarosan nőhet a nézők száma a pankrációs eseményeken?

Az Amerikai Egyesült Államokban fokozatosan elkezdték visszaengedni a nézőket a sporteseményekre, de azért még nem mindenhol.

A tavalyi Royal Rumblet még nézők előtt rendezték - (Fotó: WWE)

A kanadai Toronto Rapters bejelentette, hogy a mérkőzésein majd lehetnek nézők az NBA-ben. A beutazási szigorítások miatt azonban nem otthon játszanak majd, hanem az Amerikai Egyesült Államokban, Florida államban a tampai Amalie Arénában. Az előszezonban 3200, majd a szezon további részében 3800 néző lehet jelen a mérkőzéseiken.

A szurkolók buborékokban lesznek szétszórva, hasonlóan ahhoz, amit az All Elite Wrestling csinál a Dynamite-on. Továbbá két év felett mindenkinek maszkot kell viselnie, minden belépőnek megmérik a lázát, távolságot kell tartani és készpénzzel sem lehet majd fizetni például az ételért és az italért.

Mindez megnyitotta az ajtót, ahhoz, hogy az AEW és a WWE hasonlóan tegyen az adásain, hiszen jelenleg mind a két szervezet Floridában tanyázik. Az AEW már egy ideje beenged 1000 nézőt, de ha ezt a számot növelhetik, akkor tovább javul a hangulat. A WWE szigorúbb protokollt követ, mivel náluk egyáltalán nincsenek nézők, csak online kapcsolaton keresztül. A cég elnöke, Vince McMahon szeretne rajongókat a Royal Rumble-ön és a WrestleManián is, így bizonyára minden lehetőséget megvizsgál majd.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.