Header Ads

Erick Rowan debütált az AEW-ban - videó

Luke Harper korábbi tag team partnere debütált az All Elite Wrestlingben szerda este.

(Fotó: All Elite Wrestling)

Az e heti Dynamite-on az AEW a hétvégén elhunyt Brodie Leenek adott tiszteletet. Az adáson minden mérkőzésen szerepelt legalább egy Dark Order tag, hiszen Lee ennek a csapatnak volt a vezetője az Exalted Oneként. Az egyik összecsapáson megjelent a WWE-ből ismert Erick Rowan, hogy segítsen az Inner Circle ellen küzdő Dark Ordernek és "Hangman" Adam Pagenek. Végül a Dark Order nyert, miután John Silver bevitte Lee befejező mozdulatát, amely következtében az egyik kommentátor, Excalibur elsírta magát.

Egyelőre nem tudni, hogy Erick Rowan hosszabbtávra leszerződött-e a céggel vagy sem. Annyi biztos, hogy hivatalosan Erick Redbeard néven lép fel - Chris Jerichonak is ezen a néven kellett volna hívnia a közvetítés során. A Wrestling Observer szerkesztője, Dave Meltzer reméli, hogy a WWE most nem fog azért perelni, mert Jericho az ő általuk birtokolt néven hivatkozott a pankrátorra.

Jericho egyébként a Bludgeon Brothers is megemlítette, hiszen Lee a WWE-ben még Luke Harperként ezen a néven szerepelt Erick Rowan oldalán. A Wyatt Familyről már nem esett szó, de az adás végén a tribute videóban WWE-s képeket is felhasznált a szervezet.

(Forrás: RingsideNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.