Header Ads

Darby Allin szívesen megküzdene Stinggel

Az All Elite Wrestling egyik legérdekesebb története az, hogy mi lesz Stinggel, Darby Allinnel és Cody Rhodesszal.

Darby Allin és Sting a december 2-ai Dynamite adáson - (Fotó: AEW)

Sok rajongó szívesen látná Stinget, mint Darby Allin menedzsere, míg mások egy mérkőzést várnak kettejük között vagy esetleg egy tag team partnerséget. Allinnel a Sportskeeda készített egy interjút, amelyben több témát is megemlített az Ikon kapcsán.

Arról, hogy Sting rajongó volt-e:

Sting rajongó voltam, de soha nem néztem a WCW-t, illetve egyáltalán nem néztem pankrációt akkoriban. Ugyanakkor amikor már idősebb voltam és megnéztem az adásokat, akkor Sting volt az egyik, akire figyelmet szenteltem.

Egy Sting elleni meccsről:

Nem tudom milyen az egészségi állapota, mint ahogyan azt sem, hogy mit akar csinálni. De ha ringbe akar lépni velem , akkor készen állok. Egyelőre viszont nincs támpontom, hogy készen áll-e, minden bizonytalan.

Sting, mint a menedzsere:

Abszolút működhet, de még egyszer mondom, hogy nem tudom mik a szándékai. Nem tudom akar-e engem menedzselni, mint ahogyan azt sem, hogy menedzselhető vagyok-e egyáltalán. Minden hétről hétre történik, így bármi változhat. Még nem volt teljes beszélgetésem vele.

Sting még december 2-án debütált az All Elite Wrestlingnél, azóta már kiderült, hogy Darby Allinnel szeretne valamit, de legutóbb Cody Rhodesnak is segített a Team Taz ellen. 

(Forrás: Sportskeeda)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.