Header Ads

Belátható távolságon belül van a Goldberg kontra Reigns meccs

A WWE történetének egyik legnagyobb félbeszakadt története lenne, ha soha nem történne meg a Goldberg kontra Roman Reigns mérkőzés.

Roman Reigns és Goldberg a SmackDownon – (Fotó: WWE)

Goldberg a The Bumb című WWE műsorban kijelentette, hogy a regnáló Universal Bajnok Roman Reignst akarja, akivel eredetileg még idén tavasszal megküzdött volna a WrestleMania 36-on. Reigns végül a meccs előtt váratlanul szünetre ment a koronavírus miatt.

A WrestleVotes információi szerint a WWE jelenleg nem a Roman Reigns kontra The Rock meccsel tervez a WrestleManiára, hanem újra a Goldberg kontra Reignsszel. Bár a Rock elleni meccset sokan akarnák látni, a szervezet inkább akkor kötné ezt le, amikor már sok néző ott lehet az eseményen. A WrestleMania 37 is zárt kapus lehet még vagy kevés rajongó vehet majd részt rajta, ha nem javul a járványhelyzet.


Ha a Roman Reigns elleni meccs nem lenne a listám tetején, akkor nem igazán lennék Goldberg. Ennek a meccsnek meg kell történnie. Ennek a mérkőzésnek már régen meg kellett volna történnie. Bárcsak tíz évvel ezelőtt megcsinálhattuk volna, akkor mindenkit lázba hozna.


A két birkózó között az amerikai foci tekintetében is van ellentét, hiszen Goldberg annak idején az Atlanta Falconsban szerepelt, míg Reigns a Georgia Techben. A meccsel kapcsolatban Reigns is megnyilvánult, aki jelenleg Kevin Owensre koncentrál, akivel a vasárnapi TLC-n küzd meg. A Big Dog egyébként hozzátette, hogy ő egy attrakció és majd kiválasztja a következő ellenfelét.

(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.