Header Ads

Az AEW tíz legjobb bevonuló zenéje - hallgassátok meg

Idejét sem tudom, hogy a Pankráció.com-on mikor jelentkeztem utoljára egy vélemény cikkel, de most éppen idejét éreztem Karácsonyra összeállítani egy saját listát.


A lista az All Elite Wrestling adásain hallható, általam legjobban kedvelt bevonuló zenékből áll. A repertoár egészen széles, bár összességében eleinte nem tartottam a legjobbnak az AEW-s soundtracket azért van egy pár kiemelkedő mű, ami felhívja magára a figyelmet. 

10. "Hangman" Adam Page - Ghost Town Triumph

Hangman bevonulója hosszútávon ikonikus lehet, de a rosteren való jelenlegi tengődése ezen biztosan nem segít.

9. Darby Allin - I Fell

Allin egy érdekes és sötét karakter a szervezetnél, de még idő kell ahhoz, hogy kibontakozzon. A zenéjével szerintem rögtön kitűnik, kíváncsi vagyok, hogy a Stinges története merre vezet.

8. Joey Janela - Bad Boy

A szám igazán vissza adja a 80-as évek hangulatát, Janela pedig az öltözékével és megjelenésével a régi időkre hajaz, bár stílusában inkább a hardcore birkózás a favoritja.

7. Sammy Guevara - Take Flight


Olyan sűrűn nem halljuk mostanában, hiszen Guevara főként Jericho oldalán tevékenykedik az Inner Circleben. Mindenesetre illik hozzá.

6. Jon Moxley - Unscripted Violence

Tipikus Moxley, egyszerű, de hatásos zene. Rögtön tudjuk, hogy ki jelent meg az arénában... ráadásul a birkózó stílusát is visszaadja.

5. MJF - Better Than You

Ezt a zenét nagyon eltalálták, pontosan illik egy olyan ifjonc karakterhez, aki fenn hordja az orrát. No meg talán MJF az AEW legjobban fejlődő heel karaktere, aki előtt fényes jövő áll tele bajnoki címekkel.

4. Kenny Omega - Battle Cry

Omega esetében sokáig kérdéses volt, hogy a jól bevált New Japan Pro-Wrestlinges témáját mire cseréli. 2019 májusában megjelent a Battle Cry egy olyan rajongótól, aki zenék feldolgozásával foglalkozik. Ütős téma lett, illik a szervezet aktuális világbajnokához, aki időközben már finomította a bevonulását is és kezdi megtalálni régi önmagát.

3. Sting - Arrival

Ebben a számban van valami különleges, ami tökéletessé teszi Sting prezentálását, ide értve a havas bevonulását is. Vissza adja a WCW-s Crow témáját, majd valamilyen szinten a TNA-s időket is megidézi. Olyan mintha a kettőt egybe gyúrták volna és megkapta volna azt a számot, amit egy legenda megérdemel. Valljuk be, a WWE-ben használt zenéje meg sem közelíti ezt.

2. Cody Rhodes - Kingdom

Cody amióta elhagyta a WWE-t ezt a számot használja. Rhodes már a bevonulásával kiemelkedik a tömegből. A témát ráhúzhatjuk arra, hogy Cody  egy legendás család gyermekeként valami új felépítésébe kezdett, ami ezen esetben az AEW.

1. Chris Jericho - Judas


Erről a számról nem kell sokat beszélni, hiszen szinte mindenki imádja. A legtöbb rajongó már a WWE-ben ezt szerette volna hallani Jericho utolsó évében, de végül az NJPW-ban használta először, majd evidens volt, hogy az AEW-ban is ezt fogja.

Holnap folytatás következik, amelyben a WCW legendás zenéit veszem górcső alá.

Nektek melyik a kedvenc bevonuló zenétek az All Elite Wrestlingból? Van saját listátok?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.