Header Ads

Az AEW szerdán Brodie Lee tiszteletére rendezi meg a Dynamite-ot

A hétvégén szomorú hír járta be a pankráció világát, hiszen 41 éves korában elhunyt az All Elite Wrestling pankrátora, Brodie Lee.

Brodie Lee csak 2020-ban lett a roster tagja, de egyszer megnyerte a szervezet 2. számú övét, a TNT Bajnoki Címet - (Fotó: All Elite Wrestling)

A Being The Elite legújabb epizódja Brodie Leeről szólt, de nem lesz ez másképpen az e heti Dynamite adással sem. Érthető okból a promóció eltolja az eredetileg betervezett programját, hogy lerója tiszteletét a fiatalon elhunyt birkózója előtt.


A szervezet tulajdonosa, Tony Khan két Twitter posztban tudatta rajongókkal, hogy eltolják az eredetileg betervezett New Year's Smash adást.
Ezen a héten szerdán az AEW Dynamite Jon Huber (Mr. Brodie Lee) életét ünnepli meg, tiszteletadással és az Exalted Onenak ajánlott mérkőzésekkel. Az estével az a szándékunk, hogy tiszteletünket fejezzük ki Jon iránt, de az adás Amandának és a közös gyermekeiknek Brodienak (-1) és Nolannak is szól. Az AEW New Year's Smasht ezért 2021 első két hetében rendezzük meg, január 6-án és január 13-án.
Később a mérkőzéseket is bejelentette, amelyek mindegyikében ott van egy Dark Order tag, hiszen Brodie Lee a haláláig vezette a formációt, mint az Exalted One.

  • Cody Rhodes, Orange Cassidy és 10 (a Dark Orderből) vs. Team Taz
  • Young Bucks és Colt Cabana vs. Matt Hardy és Private Party
  • Hangman Page, John Silver, és Alex Reynolds vs. MJF, Santana, és Ortiz
  • Anna Jay és Tay Conti vs. Dr. Britt Baker és Penelope Ford
  • Lance Archer, Evil Uno és Stu Grayson vs. Eddie Kingston, a The Butcher és a The BladeNincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.