Header Ads

Visszatért a "Phenomenal One" az Impact Wrestlinghez – videóval

Jó kis tréfát űzött velünk az Impact Wrestling a héten, hiszen előrejelezték, hogy visszatér hozzájuk a cég egyik legnagyobb bajnoka.

"AJ Swoggle" – (Fotó: Impact Wrestling)

Luke Gallows és Karl Anderson egy ideje már az Impact Wrestling mezőnyét erősítik, miután távozniuk kellett a WWE-ből, ahol sokáig a partnerük volt AJ Styles. A közös munkájuk még a New Japan Pro-Wrestling égisze alatt kezdődött, ahol a Bullet Club tagjai voltak. Az Impact egy olyan történetet kezdett, amely arra utalt, hogy AJ Styles visszatérhet a szervezethez, hogy csatlakozzon Gallows és Anderson mellé.

Aki ismeri AJ Styles helyzetét azt tudja, hogy a korábbi WWE és Impact Wrestling világbajnok utolsó szerződését tölti a WWE-nél, ráadásul ez a kontraktus 5 évre szól. A Phenomenal One korábban jelezte, hogy a tavaly aláírt megállapodás lejárta után visszavonult. Mindez azt jelenti, hogy egyelőre 2024-ig a tervez ringben lenni.

A várakozáshoz híven nem is Styles jelent meg a keddi Impact adáson, hanem AJ Swoggle, azaz Hornswoggle, aki a Phenomenal Onenak beöltözve győzte le Ethan Paget. A kanadai tulajdonosokkal bíró szervezet bizonyára kiakarta használni a meme adta lehetőséget, hiszen a közösségi médiában egy-egy kép erejére rendre összehasonlítják AJ-t és Horsnwoggle-t. Egyelőre az a hír járja, hogy AJ Swoggle-t nem utoljára láttuk a promóció műsorán.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.