Header Ads

IMPACT! 2020. november 24. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Rich Swann kockára teszi a világbajnoki címét Ken Shamrock ellen, Ethan Page-nek meg kell küzdenie egy "Phenomenal" ellenféllel, valamint Johnny Swinger-nek szembe kell néznie a birkózó bírósággal.

Egy hete láthattuk, ahogy a Rascalz csapat megvívta az utolsó mérkőzését a szervezetnél, amely küzdelemben részt vett Rich Swann is. A meccs után Swann-t megtámadta Sami Callihan és Ken Shamrock, aki ki is hívta a bajnokot egy címmérkőzésre.
Ethan Page múlt héten közölte a Good Brothers tagjaival, hogy szeretne tőlük egy visszavágó mérkőzést. Az aktuális csapatbajnokok ezt meg fogják adni Page-nek, egy feltétellel. Ethan-nek ma este meg kell küzdenie egy "Phenomenal" birkózóval.

Johnny Swinger-nél a Deaners tagjai találtak egy fegyvert, és azt feltételezték, hogy ő lőtte le John E. Bravo-t. Cody Deaner és Cousin Jake ezt elmondta Tommy Dreamer-nek, aki ma este bíróság elé fogja kéretni Swinger-t.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.