Header Ads

A jövőben kevesebb lehet a WWE Live Event

A koronavírus-járvány miatt jelenleg a WWE szünetelteti a Live Eventjeit, azaz azokat az élő showkat, amelyek egy adott helyi közönségnek szólnak.

Live Event – (Fotó: WWE)

A koronavírus miatt tavasz óta nem rendez Live Eventeket a WWE, hiszen azok kizárólag helyi közönségnek szólnak. A jelenlegi helyzetben azonban szinte az egész világon nem lehetnek nézők a sporteseményeken, ez különösen igaz az Amerikai Egyesült Államokra. Bár bizonyos államokban már létszám korlátozás mellett beengedik a nézőket, de a cég az utazások mellőzésével is akarja csökkenteni a birkózóik megfertőződésének a esélyét. A WWE eddig Orlandoban rendezte meg a SmackDownt, a RAW-t és az NXT-t, valamint a pay-per-viewkat de decemberben átköltözik Tampa Bay vonzáskörzetébe, a Tropicana Fieldre.

Ha nem lenne a vírushelyzet, akkor a WWE szupersztárjai idén is körbeutazták volna a világot, ami egy intenzív naptárat jelent. Ezért is kevesebb a veterán pankrátor a cégnél, akik pedig még tagjai a rostrnek könnyített menetrendben dolgoznak. A Wrestling Observer információi szerint a szervezet jövőre csökkentene az élő showk számán, már ami a normál helyzetet illeti. A szokásos európai, ázsiai és dél-amerikai turné megmaradna, de az államokban kevesebb lenne a Live Event.

A WWE naptárja teljesen más. Egész évben úton voltunk, nem volt időnk a családunkra, alig voltunk otthon. Ezzel szemben az AEW más, egyszerűen szeretem. A menetrend nagyszerű. A munka kedden kezdődik a produkciós megbeszéléssel, szerdán adás, majd csütörtökön hazautazok. A maradék napokban szabad vagyok és azt csinálok, amit csak akarok, nem szól minden egyes napom a pankrációról. A WWE nagyon nehézzé tette az életet, ez az egyik oka annak, hogy távoztam. 

Dustin Rhodes, azaz Goldust foglalta össze a problémákat a WWE menetrendjével kapcsolatban még 2019-ben, a WrestlingIncnek adott interjújában.

(Forrás: WrestlingInc)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.