Header Ads

IMPACT! 2020. október 13. - Nem ilyen embernek ismertelek meg - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban megküzdött egymással Rosemary & Taya Valkyrie, Kiera Hogan & Tasha Steelz és Havok & Nevaeh párosa, Crazzy Steve kihívta Fallah Bahh-t, Kylie Rae szembenézett Kimber Lee-vel, Luke Gallows összecsapott Madman Fulton-nal, megtudhattuk Rich Swann ott lehet-e a Bound for Glory PPV-n, valamint folytatódott a viszály EC3 és Moose között.

A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Moose és Scott D'Amore beszélgetésével kezdődött az eheti IMPACT! adás. Moose megkérte a szervezet vezetőjét, hogy beszéljen EC3-vel a Bound for Glory mérkőzésükről, amit egy ismeretlen helyen fognak vívni egymással. D'Amore lerázta Moose-t, mondván most várja Rich Swann orvosának a hívását. Eközben EC3 egy újabb üzenetet küldött Moose-nak, amiben elmondta neki, hogy múlt héten nem dobta le a hídról a TNA világbajnoki övet, és ha vissza akarja szerezni a címet, akkor ott megtalálja.

Rosemary & Taya Valkyrie vs. Kiera Hogan & Tasha Steelz vs. Havok & Nevaeh

Az este első mérkőzése, egy három csapatból álló Tag Team meccs volt Rosemary & Taya Valkyrie, Kiera Hogan & Tasha Steelz valamint Havok & Nevaeh párosa között. Taya és Rosemary végig Kiera-val és Tasha-val volt elfoglalva, és ebbe Havok-ék sem szóltak bele. Taya kiugrott a kötelek közül a ring mellett álló lányokra, majd Rosemary egy hatalmas Spear-rel a földre küldte Tasha-t, majd bevitt neki egy Double Underhook-ot, amivel megnyerte a mérkőzést. A meccs után Rosemary megkereste Havok-ot. Havok elmondta Rosemary-nek, hogy csak akkor segít neki James Mitchell feltámasztásában, ha jövő héten legyőzi őt egy egyéni mérkőzésen. Rosemary elfogadta Havok ajánlatát.

Fallah Bahh vs. Crazzy Steve

Fallah Bahh múlt héten ellopta Hernandez pénzét, hogy támogassa John E. Bravo esküvőjét. Mikor Bravo számonkérte Bahh-t, akkor ő letagadta, hogy sikerült neki pénzt szereznie. Ebben Crazzy Steve kételkedni kezdett, ami odáig fajult, hogy a felek végül a ringben kötöttek ki. Steve már a meccs előtt kérte a bírót, hogy motozza meg Bahh-t, mert úgy érezte rejteget valamit. Steve megérzése beigazolódott, amikor a meccs egy adott pontján letépte a pólót Bahh-ról, aki a nyakába akasztotta Hernandez pénzért. Ekkor Bahh kizökkent, így Crazzy Steve könnyedén két vállra tudta fektetni az ellenfelét, amivel meg is nyerte a mérkőzést. 

Tenille Dashwood, Tommy Dreamer, Brian Myers, Cody Deaner & Johnny Swinger vs. Hernandez, Cousin Jake, Alisha Edwards, Rhino & Heath

A héten az Impact Wrestling egy újabb Bound for Glory mérkőzésről rántotta le a leplet. A gálán rendeznek egy 20 emberes Call Your Shot Gauntlet meccset, amin Heath kap egy lehetőséget arra, hogy Scott D'Amore aláírja a szerződését. Ha Heath vagy Rhino nyerik a 20 emberes Gauntlet mérkőzést, akkor Heath megkapja amit szeretne, de ha nem, akkor mindkettőjüknek el kell hagyniuk a szervezetet. A gála előtt most egy 10 emberes Tag Team mérkőzés alkalmával Heath újra a kötelek közé léphetett Rhino csapattársaként. Ezt az összecsapást Heath meg is nyerte, Johnny Swinger kikopogtatásával.

Sami Callihan és Eddie Edwards összeszólalkozott egymással a backstage-ben. Eddie megtámadta Sami-t, akinek Ken Shamrock sietett a segítségére.

Kimber Lee vs. Kylie Rae

Sami-ék szegmense után Kimber Lee és Kylie Rae összecsapása következett. Kimber Lee-t elkísérte az arénába Deonna Purrazzo, hogy a ring mellől nézze meg a barátnője mérkőzését. Deonna a meccs egy adott pontján megpróbált közbeavatkozni a küzdelembe, de Kylie-t ez sem zökkentette ki, és a Smile to Finish mozdulatával feladásra kényszerítette az ellenfelét. A meccs után az aktuális női bajnok felment a kötelek közé, és megtámadta a kötelező kihívóját, de ebből is Kylie jött ki győztesen, így Deonna kénytelen volt elhagyni a ringet.

Luke Gallows vs. Madman Fulton 

Elérkeztünk az este főmérkőzéséhez, ahol Luke Gallows és Madman Futon csapott össze egymással. A meccs előtt a Good Brothers tagjai megünnepelték az eddigi sikereiket, amihez már csak az hiányzik, hogy elhódítsák a Tag Team bajnoki öveket a Motor City Machine Guns-tól. Gallows és Fulton a ring mellett estek egymásnak, így a mérkőzés idő előtt DQ-val véget ért, miután Brandon Tolle kiszámolta mindkettőjüket. A vezetőség ez után úgy döntött, hogy No DQ szabályok szerint folytatódhat a küzdelem. Ekkor a felek már székekkel estek egymásnak, amiből most Big LG jött ki győztesen. 

Eric Young ringhez való érkezésével folytatódott az adás. A világbajnok tudni szerette volna, hogy Rich Swann ott tud-e lenni a Bound for Glory PPV-n. Amíg Young a ringben volt, addig Scott D'Amore kapott egy telefonhívást a színfalak mögött, ami után bement az arénába. D'Amore közölte Young-gal, hogy további sérüléseket okozott Swann-nak, mikor múlt héten megtámadta, így az orvosa szerint nem lesz ott a BFG-n.  A vezető nem értette mi történt Eric Young-gal azok után, hogy elhagyta a szervezetet, mivel régen nem ilyen embernek ismerte meg. A világbajnok továbbra is választ várt D'Amore-tól, hogy Swann biztosan nem küzdhet meg vele a világbajnoki címért. Scott erre azt felelte, hogy Rich készen fog állni a Bound for Glory-ra. Ezt hallva Young elvesztette az eszét, és brutálisan nekiesett a vezetőnek. Ezt Rich Swann nem nézte tétlenül, és besietett az arénába, majd megállította a bajnokot. 

Az adás végén Moose megtalálta EC3-t. EC3 nevetségesnek találja Moose-t, és jót röhögött rajta, hogy istennek képzeli magát. Moose ezeket hallva nekiesett, és véresre verte EC3-t, majd vissza vette tőle a TNA világbajnoki övet.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.