Header Ads

IMPACT! 2020. október 13. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Madman Fulton összecsap Luke Gallows-al, Kylie Rae szembenéz Kimber Lee-vel, megküzd egymással Taya Valkyrie & Rosemary, Tasha Steelz & Kiera Hogan, Havok & Nevaeh párosa, valamint megtudhatjuk Rich Swann fel tud-e készülni a Bound for Glory PPV-re.

Azt már egy ideje tudni lehet, hogy a Bound for Glory-n a Motor City Machine Guns tagjai kockára teszik a csapatbajnoki címeiket a North, a Good Brothers, valamint Madman Fulton és Ace Austin párosa ellen. A négy csapat már hetek óta viszályban áll egymással, és ez az este folyamán tovább folytatódik, amikor is a szervezet két nagyágyúja, Madman Fulton és Luke Gallows összecsap egymással.

Kylie Rae a Bound for Glory-n megküzdhet a Knockouts Championship címért Deonna Purrazzo-val, előtte azonban még lesz egy mérkőzése Kimber Lee-vel, aki megtámadta őt a Victory Road estélyén. 


Taya Valykrie és Rosemary egy hete legyőzték Tasha Steelz és Kiera Hogan párosát, amit Nevaeh és Havok végignézett a színfalak mögött. Ma este Taya-ék újra összecsapnak Kiera-ékkal, de most Havok és Nevaeh párosa is becsatlakozik a küzdelembe.
 

Rich Swann egész jól haladt a rehabilitációjában azok után, hogy Eric Young csúnyán elbánt az amúgy is sérült lábával. Ezt egy hete újra keresztbe húzta a világbajnok, amikor ápolónak öltözve megtámadta Swann-t. Az este folyamán megtudhatjuk. hogy Rich Swann felépül-e a két hét múlva esedékes Bound for Glory gáláig.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, látogass el  az Impact Wrestling HUN Facebook oldalra: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.