Header Ads

Bayley: Az én döntésem volt a heel turn

Bayley a héten a PWI podcast vendége volt, amelyben beszélt a jelenlegi karakterének alakulásáról.

Bayley a SmackDown Női Bajnokaként – (Fotó: WWE)

Bayley a SmackDown Női Bajnoka, illetve nemrégen a Pro Wrestling Illustrated megválasztotta 2020 legjobb női birkózójává a top százas listáján.


Arról, hogy a PWI az első helyen választotta:


Igen, szerintem jó döntést hoztak. Nyilvánvaló, hogy egy nagyobb változtatást tettem tavaly. Mindenki azt gondolta, hogy ez nem fog működni. Azt gondolták, hogy rossz döntést hoztam. Mindenkit biztosíthatok arról, hogy ez téves megközelítés volt, különösen emiatt az őrület miatt, ami világjárvány miatt van, hiszen nem szerepelhetünk nézők előtt, ami mindent nehezebbé tesz. Azonban minden a terv szerint alakult és ezt a helyzetet az előnyömre fordítottam.


A karakteréről:


Igen kételkedtek. Az emberek gyakran utólag kritizálnak dolgokat, ez rám különösen igaz, hiszen a Bayley karakter hét évig működött és sok sikert hozott. Ez hozott bajnoki címeket, emiatt kerültem a WWE-hez, de ez nem egy olyan karakter volt, amit örökké csinálni akartam. Szeretnék mindent megtapasztani a karrierem során, mindenben kiakarom próbálni magam. Őszintén amikor megkaptam a cég és Vince McMahon áldását a változtatásra, tudtam hogy működnie kell a dolognak. Működőképesnek kell lennie, mert én hoztam meg a döntést. Ha elbuktam volna akkor nem csak én, hanem a cég is. Az, hogy végül is az emberek nem hittek bennem segített, mert arra ösztökélt, hogy bizonyítsak nekik.


(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.