Header Ads

*SPOILER* – Hatalmas visszatérő a SummerSlamen

A SummerSlamen több hónapos kihagyás után visszatért a WWE-be Roman Reigns.

(Fotó: WWE)

Roman Reigns a SummerSlamen megtámadta Braun Strowmant és a régi új Universal Bajnokot a "The Fiend" Bray Wyattet. A Big Dog célja egyértelműen a világbajnoki címmegszerzése, vagyis a Universal Bajnoki Cím, amely a SmackDown főöve.


Nagy titok övezte a visszatérését

Roman Reigns bejelentkezett a Universal Bajnoki Címért – (Fotó: WWE)

A WrestlingNews.co információi szerint Roman Reigns visszatéréséről a cég alkalmazottainak legjava semmit sem tudott, még a kreatív csapat előtt is titkolózott a szervezet vezetése. Ugyanakkor a háttérben tudatosan készültek a Big Dog visszatérésére, hiszen a “Wreck Everyone & Leave” pólót már legyártották és Reigns visszatérése után a termék azonnal megjelent a WWEShop.com-on.


Reigns ismét főszerepbe kerül

Szintén a fentebb említett oldal szerint Vince McMahon egy csöppet "élesebb, durvább" karaktert szeretne látni Reignstől, ez az oka a stílusos visszatérésének. Amit most látunk azt a WrestleMania 36-ra tervezték, de akkor Reigns lemondta az eseményen való részvételt a koronavírus miatt. A Big Dog eredetileg megnyerte volna az Universal Bajnoki Címet Goldbergtől. Jelen állás szerint Reigns Bray Wyattől fogja elhódítani a címet még az ősz folyamán, akár a most vasárnapi Payback gálán.(Forrás: WrestlingNews)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.